Fenerbahçe 3 - Alanyaspor 0

Fenerbahçe, Süper Lig 22. haftada kendi sahasında Alanyaspor'u konuk ediyor. Maçın ilk yarısı ev sahibi Fenerbahçe'nin 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Maçın ikinci yarısında Fenerbahçe durumu 3-0 yaptı

17 Şubat 2018 Cumartesi 20:08
Fenerbahçe 3 - Alanyaspor 0






Fenerbahçe 3 - Alanyaspor 0 (Maç sonucu)


Süper Lig'de Kadıköy'de Alanyaspor'u misafir eden Fenerbahçe, ilk yarıyı 2-0 önde bitirdi.  22. Hafta karşılaşmalarında Fenerbahçe iki önemli pozisyonda, rakip kaleden eli boş döndü. Maçın ikinci yarısında durumu 3. yapan Fenerbahçe 3 gol ve üç puanla taraftarına sevinç yaşattı..

YENİLMEZLİK MAÇINI 15'E ÇIKARDI

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u Brezilyalı futbolcuları Giuliano (2) ve Fernandao'nun golleriyle 3-0 mağlup etti ve Kadıköy'de 'samba' yaptı. Fenerbahçe puanını 44'e yükseltti ve maç fazlasıyla ikinciliğe oturdu. Sarı-lacivertliler ayrıca ligdeki yenilmezlik serisini 15 maça çıkardı.

Süper Lig karşılaşmalarında 14 maçtır yenilmeyen Fenerbahçe, kendi evinde 3 puan ve gol farkıyla seyircilerine iyi bir maç izletmeye kararlı görünüyor.
Süper Lig'de mevcut en uzun yenilmezlik serisini elinde bulunduran sarı-lacivertli ekip, söz konusu 14 karşılaşmada 8 galibiyet, 6 beraberlik aldı. Fenerbahçe, ligde son olarak 7. haftada deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor'a kaybetmişti.

Süper Lig'in geride kalan 21 haftasında 11 galibiyet, 8 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 41 puan toplayan sarı-lacivertli ekip, lider Galatasaray'ın 3, ikinci Medipol Başakşehir'in 2 puan ardından üçüncü sırada yer buldu. Aytemiz Alanyaspor ise 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 12 yenilgiyle 21 puan toplayarak 14. sırada yer aldı.

Yazarımız Tayfun Gökdeniz'in maç yorumu

MAÇTAN NOTLAR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasındaki Aytemiz Alanyaspor maçında takımını iki değişiklik yaparak sahaya sürdü. Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmada Kocaman, geçen hafta Medipol Başakşehir'i deplasmanda 2-0 yendikleri maçın ilk 11'inde, biri zorunlu olmak üzere iki değişiklik yaptı.
Kocaman, bağırsak enfeksiyonu geçiren Volkan Demirel'in yerine kalede Carlos Kameni'yi oynatırken, yedek oturttuğu Nabil Dirar'ın formasını ise Mathieu Valbuena'ya verdi.

VOLKAN DEMİREL SON ANDA KADRODAN ÇIKARILDI

Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle son anda maç kadrosundan çıkarıldı. Süper Lig'de son 11 maçta da kaleye geçen Volkan, bağırsak enfeksiyonu geçirdiği için Aytemiz Alanyaspor karşısında forma giyemedi. Volkan'ın yerine kaleyi Kamerunlu file bekçisi Kameni korudu. Kameni, Süper Lig'de 11 maç sonra kaleye geçti.

SOLDADO KADROYA ALINMADI

Fenerbahçe'nin İspanyol santrforu Roberto Soldado da kadroda yer almadı. Soldado'nun ağrıları olduğu için maç kadrosuna dahil edilmediği öğrenildi. Öte yandan, sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Martin Skrtel, Vincent Janssen ve hazır olmayan İsmail Köybaşı da kadroya alınmadı.

SAHADA KİMLER VAR?

STAT: Ülker

SAAT: 19:00 

HAKEM: Ümit Öztürk

YAYIN: BeIN Sports  

FENERBAHÇE: Kameni Isla, Neto, Neustadter, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Valbuena, Giuliano, Aatif, Fernandao

YEDEKLER: Erten, Oytun, Şener, Alper, Mehmet Ekici, Dirar, Eljif, Oğuz Kağan, Samed, Serhat 

TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

AYTEMİZ ALANYASPOR: Riou, Gassama, Barış, Tzavellas, N'Sakala, Fofana, Efecan, Vilafanez, Emre Akbaba, Fernandes, Douglas

YEDEKLER: Ufuk, Birol, Augusto, Maniatis, Cenk Ahmet, Emre, Taha, Wanderson

TEKNİK DİREKTÖR: Hikmet Karaman

Son Güncelleme: 17.02.2018 19:05
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeAlanyaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.