Fenerbahçe 3- Fulham 0

Fenerbahçe, hazırlık maçında karşılaştığı İngiltere’nin Fulham FC takımını 3-0 yendi.

18 Temmuz 2018 Çarşamba 19:57
Fenerbahçe 3- Fulham 0






Fenerbahçe 3- Fulham 0

    Fenerbahçe, hazırlık maçında karşılaştığı İngiltere’nin Fulham FC takımını 3-0 yendi. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında, İsviçre’nin Lozan şehrinde bulunan sarılacivertliler, üçüncü hazırlık maçında İngiltere’de Premier Lig’e bu sene yükselen Fulham FC ile karşılaştı.

   Joseph Moynat Stadı'nda oynanan mücadelenin ilk yarısını 28. dakikada Giuliano Victor De Paula ile 42. dakikada Hasan Ali Kaldırım’ın golleriyle 2-0 önde tamamlayan Fenerbahçe; ikinci yarıda ise 75. dakikada Ozan Tufan’la gol buldu ve maçı 3-0 önde bitirdi.

   Fenerbahçe  mücadeleye; Volkan Demirel, Mauricio Isla, Martin Skrtel, Roman Neustadter, Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza, Mehmet Topal, Eljif Elmas, Alper Potuk, Aatif Chahechouhe, Giuliano Victor de Paula 11’iyle başladı.

Maçtan dakikalar:

   22. dakikada sol kanatta topla buluşan Aatif ceza alanına girer girmez şutunu çekti ancak top uzak köşeden az farkla auta gitti. 28. dakikada gelişen atakta Isla’nın ceza alanına yerden çevirdiği topa, kale önündeki Giuliano yerden şık bir vuruş yaptı ve kaleciden seken top filelerle buluştu: 1-0.

   42. dakikada ceza alanı önünde rakiplerinden şık hareketlerle sıyrılan Aatif’tın pasında Hasan Ali Kaldırım’ın gelişine düzgün vuruşuyla top ağlara gitti ve farkı 2’ye yükseltti: 2-0.

   Fenerbahçe ikinci yarıya 3 oyuncu değişikliğiyle başladı. Kalede Volkan’ın yerine Carlos Kameni geçerken; Hasan Ali Kaldırım’la Mauricio Isla’nın yerine İsmail Köybaşı ile Şener Özbayraklı oyuna girdi.

   53. dakikada savunma arkasına sarkan Alper sağ kanattan ceza alanına girdi ve çaprazdan şutunu çekti ancak top kaleciden döndü. 65. dakikada Aatif Chahechouhe ile Mehmet Topal oyundan çıkarken yerlerine Barış Alıcı ile Ozan Tufan dahil oldu.

   75. dakikada gelişen atakta Ozan Tufan’ın sağ kanattan yaptığı orta şut karışımı vuruşu kaleci kornere çelmeye çalıştı ancak başarısız olunca skor 3-0’a geldi. 76. dakikada oyundan çıkan Alper Potuk’un yerine yeni transfer Ferdi Kadıoğlu dahil oldu.

   83. dakikada Martin Skrtel ile Eljif Elmas oyundan çıkarken; Samed Karakoç ile Salih Uçan oyuna girdi. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Fenerbahçemiz mücadeleyi 3-0 kazandı.

   Bu karşılaşma ile İsviçre kampını tamamlayan Fenerbahçe, bugün İstanbul’a dönecek ve hazırlıklarını Can Bartu Tesislerimizde sürdürecek. Fenerbahçe, 21 Temmuz Cumartesi günü Feyenoord ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde hazırlık maçı oynayacak. Karşılaşma 21.00’da başlayacak.

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeFulham
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.