Fenerbahçe 3 Partizani 1

Fenerbahçe ikinci yarı hazırlık ikinci maçında Arnavutluk Lig ikincisi Partizani takımını 3-1 yendi.

11 Ocak 2017 Çarşamba 20:08
Fenerbahçe 3 Partizani 1






Fenerbahçe 3 Partizani 1
   Fenerbahçe ikinci yarı hazırlık ikinci maçında Arnavutluk Lig ikincisi Partizani takımını 3-1 yendi.İlk oynadıkları hazırlık maçında Denizlispor'u 5-1 gibi farklı skorla kazanan Fenerbahçe ikinci maçını da farklı skorla kazandı.Maça hızlı başlayan taraf Fenerbahçe oldu.Daha maçın henüz 5. dakikasında Ozan Tufan çok şık bir golle takımını 1-0 öne geçirdi.Maçın 8.ci dakikasında ise Fernandao durumu 2-0 yaptı.İlk yarıda başka gol olmayınca Fenerbahçe ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.
   Fenerbahçe ikinci yarıya tüm yedek oyuncularını sokarak başladı.Oyunun yine hakimi Fenerbahçe olduMaçın 81.dakikada İsmail Köybaşı durumu 3-0 yaptı.83.dakikada Ekuban Partizane'nin maçtaki tek golünü attı.Sarılacivertliler Antalya'da oynadıkları ikinci hazırlık maçını 3-1 kazandı.Fenerbahçe'de Sow ve Robin van Persie maç kadrosunda yer almadı.Bu oyuncular ve ilk hazırlık maçında sakatlanan ve 3 hafta sahalardan uzak kalacak olan Volkan Şen dışında tüm oyuncularını teknik direktör Dick Advocaat şans verdi.

Fenerbahçe;
Volkan Demirel,Şener Özbayraklı,Roman Petroviç Neustadter,Martin Kjrtel,Hasan Ali kaldırım,Mehmet Topal,Josef de Souza,Ozan Tufan,Jeremain Lens,Alaksandra Karavaiev,Fernandao






 



Son Güncelleme: 11.01.2017 21:30
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçePartizan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.