Fenerbahçe 97- HerbalifeGran Canaria 72

 Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague’e Herbalife Gran Canaria galibiyetiyle başladı.

12 Ekim 2018 Cuma 22:41
Fenerbahçe 97- HerbalifeGran Canaria 72






Fenerbahçe 97- HerbalifeGran Canaria 72

   Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague’e cgalibiyetiyle başladı. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan ilk hafta maçında Fenerbahçe İspanyol ekibi karşısında baştan sona önde götürdüğü karşılaşmadan 97-72 galip ayrıldı.

   Maça iyi başlayan Fenerbahçe, rakibine de kolay sayı şansı tanımadığı ilk bölümde TV molasına 10-2 önde geçti. (04:99) Çeyreğin ikinci bölümünde dahil olan ve kısa sürede faul problemi yaşayan Kanadalı oyun kurucu Tyler Ennis 3 faulle kenara gelirken, sarı lacivertliler çeyreği 22-10 önde geçti.

   Vesely ile pota altında rakibine zor anlar yaşatan sarı lacivertliler, 28-14 öne fırladı.  (08:28) Datome, Kalinic ve Sloukas ile bu anlarda sayılar bulan Fenerbahçe, TV molasına 36-25 üstün gitti. (04:15) Joffrey Lauvergne ile pota altında sayılar üretmeye devam eden sarı laciverltiler, soyunma odasına  da Sinan Güler’in turnikesiyle 49-35 üstün gitti.


   Üçüncü çeyrekte de üstün oyununu sahaya yansıtan Obradovic’in öğrencileri; pota altını Vesely ve Joffrey Lauvergne etkili kullanırken; Sinan Güler’in de skorer oyunuyla son periyoda  75-58 üstün geçti.

   Dördüncü çeyreğe Joffrey Lauvergne ve Tyler Ennis’in basketleriyle başlayan Fenerbahçe, Kalinic'le skoru 86-62'ye taşıdı. (07:13) Aradaki farkı kalan bölümde de koruyan Takımımız, maçtan 25 sayı farkla 97-72 galip ayrıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.