Fenerbahçe BB Erzurumspor karşısında

 Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nun 16. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u konuk ediyor.

17 Aralık 2018 Pazartesi 08:04
Fenerbahçe BB Erzurumspor karşısında






Fenerbahçe BB Erzurumspor karşısında

   Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nun 16. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u konuk ediyor.Mücadele, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde saat 20.00'da başlayacak. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, uzun bir aranın ardından Fenerbahçe Futbol Takımı ile ilk resmi maçına çıkacak. Fenerbahçe rakibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile tarihinde ilk kez karşı karşıya gelecek.Bugün aynı zamanda Ersun Yanal'ın doğum günü olması sebebiyle ayrı bir önem kazanıyor.

     Fenerbahçe, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçını Maçı Fırat Aydunus yönetecek.Fenerbahçe-Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşamasında hakem Fırat Aydınus düdük çalacak. Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu'nun yan hakem olacağı mücadelenin 4. hakemi ise Serkan Tokat.
   Fenerbahçe, dün akşam Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Son Güncelleme: 17.12.2018 05:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.