Fenerbahçe BEKO, CSKA'nın aklını aldı

 THY Euroleague 13. haftasında Fenerbahçe BEKO, 15 sayı geriye düştüğü maçta Rusya temsilcisi CSKA Moskova'yı üçüncü çeyrekteki 19-0'lık müthiş serisiyle 79-75 mağlup etti. 

18 Aralık 2018 Salı 22:35
Fenerbahçe BEKO, CSKA'nın aklını aldı






Fenerbahçe BEKO, CSKA'nın aklını aldı

   THY Euroleague 13. haftasında Fenerbahçe BEKO, 15 sayı geriye düştüğü maçta Rusya temsilcisi CSKA Moskova'yı üçüncü çeyrekteki 19-0'lık müthiş serisiyle 79-75 mağlup etti. Şu ana kadar sadece bir kez mağlup olan ve 12 karşılaşmayı kazanan Fenerbahçe BEKO, bu sonuçla liderliğini sürdürdü. Turkish Airlines EuroLeague'in 13. maç döneminde temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, sahasında konuk ettiği CSKA Moskova'ya 79-75 mağlup etti. 15 sayı farktan geri gelerek kazanmayı başaran Fenerbahçe, bu sonuçla EuroLeague'deki 13. maçında 12. galibiyetini elde etti.CSKA Moskova ise 3. kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı. 

    Fenerbahçe BEKO'da Jan Vesely 19 sayı ile maçın en skorer oyuncusu olurken, Marko Gudric 15 sayı ile Vesely'yi takip etti. CSKA Moskova'da ise Will Clyburn 17 sayı ile takımının en skorer oyuncusu oldu 

Beinsports

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.