Fenerbahçe - Bursaspor maçının ardından (2)

 MUSTAFA AKIN - İSTANBUL / Fenerbahçe - Bursaspor maçının ardından açıklamalarda bulunan Sarı-lacivertli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, kalan haftalarda hata yapmayıp şampiyon olmak istediklerini belirtti. Hasan Ali Kaldırım, "İki...

20 Nisan 2015 Pazartesi 23:46
Fenerbahçe - Bursaspor maçının ardından (2)






 MUSTAFA AKIN - İSTANBUL /

Fenerbahçe - Bursaspor maçının ardından açıklamalarda bulunan Sarı-lacivertli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, kalan haftalarda hata yapmayıp şampiyon olmak istediklerini belirtti.

Hasan Ali Kaldırım, "İki takımda iyi mücadele etti. İki takımın gol pozisyonları vardı. Çizgiden çıkardığım top maçın kırılma anı olabilir. Görevim orada olmaktı. Şu an artık her şey bizim elimizde. Kalan maçlarımızı kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Artık kaybetme lüksümüz yok. İnşallah sezon sonunda gülen taraf biz oluruz" dedi.

Kalan maçların zorlu geçeceğini ifade eden Hasan Ali, "Yaşadığımız olaydan sonra çok iyi kenetlendik. Takım içinde arkadaşlık çok iyi. Bu olaylardan sonra daha da iyiyiz. Taraftarın desteğiyle avantajımızı kullanarak şampiyon olacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.


ALPER POTUK: "LİDERLİK AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇTI"

Alper Potuk ise yaptığı açıklamasında, kritik bir galibiyet elde ettiklerini belirtti.

Dün oynanan ve Galatasaray'ın mağlubiyeti ile sonuçlanan maçın ardından Bursaspor maçının önem kazandığını aktaran Potuk, "Liderlik açısından çok önemli bir maçtı .Haftalardır bugünü bekledik ve lider olduk. Kritik maçların üstesinden gelebiliyoruz. Artık son viraja girdik. Son 7 hafta. İnşallah sonu bugünkü gibi iyi olur ve şampiyon biz oluruz. Son 7 maçı kazanıp inşallah şampiyon olacağız" dedi.

Fenerbahçe'nin kaptanı Emre Belözoğlu ise gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bursaspor çok iyi takım. Zaman zaman onlar, zaman zaman biz iyi oynadık. Eskişehirspor maçı çok önemli. Oradan galibiyetle gelirsek ibre biraz daha fazla bize döner" ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.