Fenerbahçe, Cagilari ile karşılaşıyor

 Fenerbahçe, yeni sezon çalışmaları kapsamındaki 6. hazırlık maçında İtalyan temsilcisi Cagliari ile karşılaşıyor.

01 Ağustos 2018 Çarşamba 07:23
Fenerbahçe, Cagilari ile karşılaşıyor






Fenerbahçe, Cagilari ile karşılaşıyor

   Fenerbahçe, yeni sezon çalışmaları kapsamındaki 6. hazırlık maçında İtalyan temsilcisi Cagliari ile karşılaşıyor. 1 Ağustos Çarşamba günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak müsabaka saat 21.00’de başlayacak ve D-Smart’tan naklen ekranlara gelecek.

   Fenerbahçe, bu sezon ilk kez taraftarının karşısına 21 Temmuz'da Hollanda Ligi ekiplerinden Feyenoord'a karşı oynadığı maçta çıktı. Mücadele 3-3 sona erdi. Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu ile İzmir Bornova Belediye Stadı’nda oynanan mücadele ise 1-1 sonuçlandı.

   Fenerbahçe, Cagliari mücadelesinde taraftarının karşısına 2. kez çıkacak. Fenerbahçe, Cagliari ile geçtiğimiz sezon başında da özel maçta karşılaşmıştı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan mücadeleyi sarılacivertliler, Valbuena'nın golüyle 1-0 kazanmıştı.

   Sezon öncesi son hazırlık maçını Cagliari ile oynayacak olan Fenerbahçe, ilk resmi karşılaşmasına 7 Ağustos Salı günü TSİ 22.00’de Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Benfica deplasmanında çıkacak.

   Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nda ilk hafta maçını ise 11 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45’te Bursaspor ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynayacak.

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeCagilari
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.