Fenerbahçe, Çaykur Rizespor Maçına Hazır

 İSTANBUL / Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında yarın Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Antrenmanı...

07 Kasım 2014 Cuma 20:32
Fenerbahçe, Çaykur Rizespor Maçına Hazır






 İSTANBUL /

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında yarın Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Antrenmanı "Hedef 1 Milyon Üye" Projesi kapsamında kulübe üye olan 50 Fenerbahçe Kart sahibi üye, aileleri ve Başkan Aziz Yıldırım ile birlikte izledi.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde saat 18.00'de başlayan antrenman 1 saat 20 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktaladı.


Antrenmanın ikinci bölümünde sağ kasık bölgesinde ağrı hisseden Mehmet Topuz, çalışmayı yarıda bırakırken, Emre Belözoğlu, Egemen Korkmaz ve Serdar Kesimal ise özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. Bu antrenmanla Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını tamamlayan futbolcular kampa girdi.

18 kişilik Çaykur Rizespor kadrosunda ise şu isimler yer alıyor:

Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Hakan Çinemre, Michal Kadlec, Bruno Alves, Bekir İrtegün, Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Muhammed Akarslan, Raul Meireles, Alper Potuk, Diego Ribas, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Pierre Webo.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.