Fenerbahçe'de bir ayrılık daha yaşandı

 Ara transfer dönemi çalışmalarına devam eden Fenerbahçe yıldız futbolcunun ayrılığı resmen açıklandı.

17 Ocak 2019 Perşembe 13:04
Fenerbahçe'de bir ayrılık daha yaşandı






Fenerbahçe'de bir ayrılık daha yaşandı

   Fenerbahçe Aatif' Çaykur Rizespor'a verdi.Ara transfer dönemi çalışmalarına devam eden Fenerbahçe yıldız futbolcunun ayrılığı resmen açıklandı..Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Fenerbahçe'de forma giyen Faslı oyuncu Aatif Chahechouhe ile yıl sonuna kadar anlaşma sağladı..Sarı-lacivertliler, Aatif'in transferi için daha önce Rizespor ile anlaşmaya varmıştı..Aatıf, sezon sonuna kadar Karadeniz ekibinin formasını terletecek..

Çaykur Rizespor resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:.

"Çaykur Rizespor'umuz Fenerbahçe'de forma giyen Faslı oyuncu Aatif Chahechouhe ile yılsonuna kadar anlaşma sağladı.Transferin gerçekleşmesinde özel çaba sarf eden Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sayın Ali Koç'a ayrıca teşekkür ederiz..Aatif Chahechouhe'ya kulübümüze hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz.".

.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.