Fenerbahçe'de hedef 80 bin üyeye ulaşmak

 Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yeni hedefi belli oldu.

27 Mart 2019 Çarşamba 08:02
Fenerbahçe'de hedef 80 bin üyeye ulaşmak






Fenerbahçe'de hedef 80 bin üyeye ulaşmak

   Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yeni hedefi belli oldu.Yönetim, şu anda 32 bin olan kongre üye sayısını 70-80 bine yükseltmeyi hedefliyor. Başkan Ali Koç, toplamda 400 milyon TL gelir yaratması beklenen proje için “Hayallerimden biri” dedi

Nisan’ın ilk haftasında yardım kampanyası başlatacak Fenerbahçe'de yönetimin bir sonraki projesi ise üye sayısını arttırmak.

  Başkan Ali Koç'un hedefi 70-80 bin kongre üyesine ulaşmak. Koç, Avrupa'nın önemli kulüplerinin yapılarını ve işleyişlerini kulüp profesyonellerine inceletti.Sarı-lacivertlilerde şu anda 32 bin kongre üyesi var. Yönetim, her yıl kongre üye sayısını 10 binin üzerinde arttırarak 3 yılın sonunda 70 bin kongre üyesine yaklaşmayı planlıyor.Temsilciler de kulübe kongre üyeleri için çalışmalar yapacak. Sarı lacivertli yönetim, böylece sadece kongre üyeliğinden kulübe önemli bir maddi girdi sağlayacak.38 bin yeni kongre üyesi kulübe 380 milyon TL'lik gelir kazandıracak. Yönetim, önümüzdeki aylarda üye olmanın önündeki mali zorlukları giderecek.

“Hayallerimden biri” diyen Başkan Ali Koç, “Üye sayısı büyüdükçe daha demokratik bir Fenerbahçe olacak” dedi.

(Skor)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.