Fenerbahçe'de ikinci Ersun Yanal dönemi

Fenerbahçe Ersun Yanal ile anlaşarak kötü gidişe dur deme konusunda önemli bir hamle yaptı.

11 Aralık 2018 Salı 07:30
Fenerbahçe'de ikinci Ersun Yanal dönemi






Fenerbahçe'de ikinci Ersun Yanal dönemi

   Fenerbahçe Ersun Yanal ile anlaşarak kötü gidişe dur deme konusunda önemli bir hamle yaptı.Fenerbahçe tecrübeli hoca Ersun Yanal'la 1,5 yıllığına anlaştı.Fenerbahçe'de teknik direktörlük koltuğu için düşünülen Ersun Yanal ile ikinci görüşme gerçekleştirildi.Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile dün akişam buluşan Ersun Yanal'ın 1,5 yıllık anlaşmaya imza atması bekleniyor...

   Fenerbahçe’de Phillip Cocu’nun görevden ayrılmasının ardından Erwin Koeman’ı geçici olarak takımın başına getiren ancak kötü gidişatı engelleyemeyen Fenerbahçe’de yönetim, teknik direktörlük görevine getirmek istediği Ersun Yanal ile  dün akşam geç saatlere kadar  sözleşmenin detaylarını görüştü.

   5 Aralık tarihinde Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy ile Ersun Yanal arasındaki görüşmeyi ilk kez ‘Skor’ekibi ortaya çıkarmıştı. 11 Aralık akşamı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve sarı lacivertli yöneticilerle bir araya gelen Yanal ile anlaşmanın Çarşamba günü resmen açıklanması bekleniyor.Bu sonuçla sarı lacivertlilerde ikinci Ersun Yanal dönemi başlamış olcak.Taraftarların da uzun zamandır ısrarla takımın başında görmek istedikleri tecrübeli hoca konusunda sarı lacivetlilerde nihayet mutlu sona ulaşıldı.Ersun Yanal ile Fenerbahçe'de yeni bir dönemin başlayacağı ve ara transferde ciddi transferlerin yapılacağı gelen bilgiler arasında.Bu arada Comolli ile Fenerbahçe devam kararı aldı.Comolli'nin Ersun Yanal'ın istediği oyunculara takım bulacağı ve Ersun Yanal'ın istediği futbolcuları alacağı yönünde çalılmalarına devam edeceği bekleniyor.

Son Güncelleme: 11.12.2018 20:13
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeErsun Yanal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.