Fenerbahçe'de Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı

Ligin 21. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

08 Şubat 2018 Perşembe 15:56
Fenerbahçe'de Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı






İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında 11 Şubat Pazar günü deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

Fenerbahçe'den MHK açıklamasıKocaman, Avcı'nın bileğini 7 maçtır bükemiyor'Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında ilk sırada'Fenerbahçe yarı finalde Beşiktaş'ın rakibi oldu'Üç büyükler'in korkulu rüyasıFenerbahçe Doğuş, Brose Bamberg'i konuk ediyor

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, kupadaki Akın Çorap Giresunspor maçında ilk 11'de forma giyen futbolculara yenilenmeye yönelik çalışma programı uygulandı.

Diğer futbolcular koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman, dar alanda çift kale maçla tamamlandı.

Fenerbahçe, hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Muhabir: Hilmi Sever

Son Güncelleme: 08.02.2018 13:20
Anahtar Kelimeler:
Spor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.