Fenerbahçe'de süpriz Ersun Yanal gelişmesi

Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları devam ederken, asbaşkan Semih Özsoy Ersun Yanal'la süpriz bir görüşme yaptı.

05 Aralık 2018 Çarşamba 16:47
Fenerbahçe'de süpriz Ersun Yanal gelişmesi






Fenerbahçe'de süpriz Ersun Yanal gelişmesi

    Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları devam ederken, asbaşkan Semih Özsoy Ersun Yanal'la süpriz bir görüşme yaptı.Fenerbahçe’de taraftarların haftalardır takımın başında görmek istediği Ersun Yanal, Fenerbahçe asbaşkanı Semih Özsoy ile bir araya geldi.

    Sözcü Gazetesi'nin özel haberine göre sarı lacivertli kulüpte Sportif Direktör Comolli’nin Samandıra Tesisleri’nde Koeman ile ilgili söylediği, “Daha önce açıkladığımız durumdayız. Şu an Koeman’ın durumunda herhangi bir değişiklik yok” sözlerinin ardından flaş bir son dakika gelişmesi yaşandı.

Başkan Ali Koç’un yardımcısı Semih Özsoy, Beşiktaş’taki bir plazada tecrübeli teknik adam Ersun Yanal ile bir görüşme gerçekleştirdi. Bu özel görüşmenin bilgisine sadece SÖZCÜ SKOR ekibi ulaştı.

   Taraftarların sosyal medyada ve tribünde takımın başına getirilmesi için organize olduğu tecrübeli teknik adam daha önce 1 sezon çalıştırıp şampiyon yaptığı eski takımı Fenerbahçe ile ikinci kez anlaşmanın eşiğinde olduğu öğrenildi.

 

    Yapılan ilk görüşmede Yanal’ın en az 1,5 yıllık sözleşme talep ettiği öğrenilirken ikilinin fikir alışverişi yaptığı bilgisine ulaşıldı.Karşılıklı taleplerin değerlendirilmesinin ardından ikinci bir görüşme yapılacak.

   Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, görüşmeyi Başkan Ali Koç ile paylaştıktan sonra yönetim kurulunun bir karar alması bekleniyor.Sezon başında takımın başına getirilen Phillip Cocu ile yolların ayrılmasının ardından Fenerbahçe taraftarı, 56 yaşındaki teknik adamın takımın başına getirilmesi için yönetime baskıda bulunuyordu. Taraftarlar geçtiğimiz hafta Samandıra Tesisleri’ne giderek Ersun Yanal’ın takımın başına getirilmesi için eylem yapmıştı. Fenerbahçeli taraftarlar, Kadıköy’de oynanan maçlarda da Yanal lehine tezahüratlarda bulunarak tecrübeli teknik adamın takımın başına getirilmesi için yoğun çaba sarfetti.

Sözcü

Son Güncelleme: 06.12.2018 13:44
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeErsun Yanal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.