Fenerbahçe'den altın vuruş 

Spor Toto Süper Lig’i 5. haftasında Fenerbahçe ve Gaziantepspor 2 golle geçerek altın değerinde 3 puanı aldı.

25 Eylül 2016 Pazar 19:02
Fenerbahçe'den altın vuruş 







Fenerbahçe'den altın vuruş 

Spor Toto Süper Lig’i 5. haftasında Fenerbahçe ve Gaziantepspor 2 golle geçerek altın değerinde 3 puanı aldı.Gaziantepspor'un tek golü Ghilas'tan geldi.
Rakipleri Galatasaray’ın,Beşiktaş’ın,Başakşehir ve Osmalıspor'un  puan kaybettiği hafta sarılacivertliler için büyük önem taşıyan maçı sarılacivertliler Emenike ve Souza’nın golleri ile 2-1 kazandı.
  Kadıköy’de oynanan karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetti. 
   Maçtaki gol perdesini Emenike 23’te açtı. İlk yarı sarı lacivertli ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıda 79’da Gaziantepspor, Nabil Ghilas attığı golle ile maçta eşitliği yakaladı. 85’de Josef maçın skorunu tayin eden sayıyı kaydetti. Fenerbahçe karşılaşmayı 2-1 kazandı.
   Fenerbahçe ile Gaziantepspor, bu akşam yaptıkları karşılaşmayla lig tarihinde 61. kez karşı karşıya geldiler. İki takım arasında geride kalan maçlarda Fenerbahçe’nin galibiyet sayısında 40-11 üstünlüğü bulunuyor. Taraflar 9 maçta da eşitliği bozamazken, Fenerbahçe 128, Gaziantepspor ise 57 gol attı. Geçen sezonun ilk yarısında Gaziantep’te yapılan müsabaka 2-2 tamamlandı, İstanbul’da ise 3-0 Fenerbahçe galip geldi.
Kadrolar;
Fenerbahçe: Volkan, Hasan Ali, Skrtel, Kjaer, Van der Wiel, M. Topal, Ozan, Josef de Souza, Volkan Şen, Lens, Emenike
Gaziantepspor: Gökhan, Raitoral, Elyasa, Barış, Van Hintum, Abdülkadir, Larsson, Kolar, Muhammed, İlhan, Ghilas
Son Güncelleme: 25.09.2016 19:08
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeGaziantepspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.