Fenerbahçe'den Fatih Terim'e 'Haksızlık' cevabı gecikmedi; Bizce de var

Fenerbahçe Asbaşkanı Semih Özsoy, 2-2 beraberlikle sona eren Galatasaray derbisinin ardından açıklamalarda bulundu.

03 Kasım 2018 Cumartesi 00:29
Fenerbahçe'den Fatih Terim'e 'Haksızlık' cevabı gecikmedi; Bizce de var






Fenerbahçe'den Fatih Terim'e 'Haksızlık' cevabı gecikmedi; Bizce de var


Olaylı GS - FB derbisinin ardından Fatih Terim'in hakemlere yönelik tepkisine Fenerbahçe cephesinden de cevap geldi. Fenerbahçe Spor Kulübü As Başkanı Semih Özsoy "Bize göre de haksızlık" var dedi.

Fenerbahçe Asbaşkanı Semih Özsoy, 2-2 sona eren Galatasaray derbisinin ardından açıklamalarda bulundu. Fatih Terim'in maç sonunda hakem kararlarına ilişkin yaptığı açıklamalarla ilgili konuşan Özsoy, "Fatih hoca diyorsa ki bize bir haksızlık var, biz de diyoruz ki bize de bir haksızlık var" dedi. Derbide takımın başında yer alan Koeman'ın Fenerbahçe'deki geleceği hakkında da konuşan Özsoy, "Teknik direktör konusunda da çalışmalarımız devam ediyor, yönetim kurulumuzda görüşüyoruz ve yakın bir zamanda sonuca ulaşacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı

Galatasaray karşısında galibiyeti kaçırdıklarını söyleyen Özsoy, "Galatasaray yönetimine teşekkür ederiz, çok iyi ağırlandık. Üzüntümüz çok büyük, genç kardeşimizi kaybettik. Galibiyeti kaçırdığımızı düşünüyoruz, farklı olabilirdi. Saha içerisinde yaşananlar sahada kaldı, dışarıda herhangi bir olay yaşanmadı. Penaltı pozisyonunda düşüncem, geçen hafta Benzia'ya verilen penaltı gibi. 2-0 iken skor bizim de birkaç şikayetimiz var, 2-2 iken bazı pozisyonlar var" diye konuştu.

Maçtan sonra çıkan kırmızı kartların adil olmadığını ifade eden Özsoy, "Çıkan kırmızı kartlar için itirazımız var. Fatih Terim'in sözlerine ben bir şey diyemem, kendisine sorun. Hocanın bize karşı davranışı iyiydi ama saha içerisini bilemem. Maçtan sonra daha fazla kırmızı kart Galatasaray taraftarına çıkmalıydı. Fatih hoca diyorsa ki bize bir haksızlık var, biz de diyoruz ki bize de bir haksızlık var" şeklinde konuştu.

Derbide takımın başında yer alan Erwin Koeman'ın Fenerbahçe'deki geleceği hakkında konuşan Özsoy, "Teknik direktör konusunda da çalışmalarımız devam ediyor, yönetim kurulumuzda görüşüyoruz ve yakın bir zamanda sonuca ulaşacağını düşünüyorum, gereken açıklamayı da zaten yaparız" ifadelerini kullandı.

Yazarımız Tayfun Gökdeniz'in maç yorumu

Son Güncelleme: 03.11.2018 06:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.