Fenerbahçe'den mükemmel galibiyet

Fenerbahçe evinde oynadığı karşılaşmada Zenit'i 1-0 yendi.

12 Şubat 2019 Salı 22:51
Fenerbahçe'den mükemmel galibiyet






Fenerbahçe'den mükemmel galibiyet

    Fenerbahçe evinde oynadığı karşılaşmada Zenit'i 1-0 yendi.UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam eden temsilcilerimizden Fenerbahçe, Rusya temsilcisi Zenit ile Son 32 Turu ilk maçında Kadıköy'de bir araya geldi. İki takım da kritik müsabakada 21 Şubat'ta oynanacak rövanş karşılaşması öncesinde avantaj elde etmek isterken sahadan 1-0’lık skorla ayrılan taraf, temsilcimiz Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golü 21’de tartışılan isim Islam Slimani kaydetti.

68 gün sonra golle buluşan Slimani, kritik zaferi getirdi. Slimani’nin yanı sıra geceye damga vuran isim Harun Tekin oldu. Sürpriz bir kararla Ersun Yanal, Volkan Demirel’in yerine kaleyi Harun Tekin’e teslim etti. Harun da 44’te Mak’a penaltıda izin vermedi ve gecenin kahramanı oldu.

   İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Fenerbahçe'nin 2. yarıda temposu biraz düşerken Ersun Yanal'dan Ayew hamlesi geldi. İlerleyen dakikalarda kalesinde ciddi bir tehlike yaşamayan Fenerbahçe, zorlu maçtan 1-0 galip ayrıldı ve 21 Şubat'ta Rusya'da oynanacak rövanş öncesi avantajı kaptı.

STAT: Ülker

HAKEM: Ruddy Buquet

FENERBAHÇE: Harun, Isla, Skrtel, Sadık, Hasan Ali, Mehmet Topal, Jailson, Tolgay, Valbuena, Moses, Slimani

TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

ZENIT: Lunev, Anyukov, Ivanovic, Rakitskyi, Nabiullin, Kranevitter, Barrios, Hernani, Mak, Driussi, Dzyuba

TEKNİK DİREKTÖR: Sergey Semak

(Skor)

Son Güncelleme: 12.02.2019 22:59
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeZenit
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.