Fenerbahçe'den müthiş dönüş

Fenerbahçe deplasmanda oynadığı Anderlecht karşısında 2-0 yenik duruma düşmesine rağmen müthiş bir dönüş yaptı.

25 Ekim 2018 Perşembe 21:58
Fenerbahçe'den müthiş dönüş






Fenerbahçe'den müthiş dönüş
    Fenerbahçe deplasmanda oynadığı Anderlecht karşısında 2-0 yenik duruma düşmesine rağmen müthiş bir dönüş yaptı.UEFA Avrupa Ligi 3. maçında Constant Vanden Stock Stadı'nda Belçika temsilcisi Anderlecht ile karşılaşan Fenerbahçe, 2-0 geriye düştüğü mücadeleyi 53. dakikada Michael Frey ile 57. dakikada Hasan Ali Kaldırım’ın kaydettiği gollerle 2-2 eşitlikle tamamladı. Anderlecht’in gollerini ise 35 ve 50. dakikalarda Zakaria Bakkali attı.

   Bu sezon Avrupa ve ligde oynadığı 14 maçın 10’unda skor tabelasında geriye düşen Fenerbahçe, Anderlecht deplasmanında da üst üste goller kaçırdıktan sonra 35. dakikada Zakaria Bakkali’nin golüne engel olamadı ve ilk yarıyı 1-0 geride tamamladı. Ayrıca ilk yarının sonlarında Sven Kums’un frikiği direkten döndü.
   İkinci yarıya da tempolu başlayan Fenerbahçe, 49. dakikada yine Bakkali’nin attığı golle 2-0 geriye düşerken ilk golün asistini yapan Sven Kums, ikinci golde de pası veren isim oldu. Ancak maçın 53. dakikasında Anderlecht savunmasının hatasını değerlendiren Michael Frey, güzel bir vuruşla topu köşeden ağlarla buluşturdu ve skoru 2-1’e getirdi.
Bu golden dört dakika sonra sol kanattan ceza sahasına giren Hasan Ali Kaldırım, dar açıdan yaptığı sert bir vuruşla durumu 2-2’ye getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele bu skorla sona erdi ve Fenerbahçe, Belçika deplasmanından 1 puanla döndü.

STAT: Constant Vanden Stock

HAKEM: Georgi Kabakov
ANDERLECHT: Didillon, Lawrence, Sanneh, Gerkens, Saief, Santini, Kums, Trebel, Bornauw, Saelemaekers, Bakkali
TEKNİK DİREKTÖR: Hein VanhaezebrouckFENERBAHÇE:  Harun, Isla, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Benzia, Jailson, Reyes, Eljif, Slimani, Frey
TEKNİK DİREKTÖR: Phillip Cocu

 

Yazarımız Tayfun Gökdeniz'in maç yorumu

   D Grubu'ndaki diğer mücadelede Dinamo Zagreb’i ağırlayan Spartak Trnava mücadeleden 2-1 mağlup ayrıldı. Bu sonuçların ardından Dinamo Zagreb 9 puanla lider durumda bulunduğu D Grubu’nda Fenerbahçemiz 4 puanla ikinci, Spartak Trnava 3 puanla üçüncü, Anderlecht ise 1 puanla son sırada yer aldı.

  Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi D Grubu 4. hafta maçında 8 Kasım Perşembe günü Anderlecht ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde karşılaşacak.

Son Güncelleme: 26.10.2018 13:42
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeAnderlecht
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.