Fenerbahçe deplasmanda galip

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines Euroleague 7. hafta maçında Olympiakos takımına konuk oldu.

16 Kasım 2018 Cuma 07:31
Fenerbahçe deplasmanda galip






Fenerbahçe deplasmanda galip

   Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines Euroleague 7. hafta maçında Olympiakos takımına konuk oldu.Fenerbahçe, Barış ve Dostluk Spor Salonu’nda oynanan mücadeleden 72-73 galip ayrıldı.Fenerbahçe, Olympiakos karşısında parkeye Kostas Sloukas, Nicolo Melli, Nikola Kalinic, Melih Mahmutoğlu ve Ahmet Düverioğlu beşiyle çıktı. Geçtiğimiz günlerde baba olma heyecanı yaşayan basketbolcu Jan Vesely ise maça gelmek istese de Koç Zeljko Obradovic ailesinin yanında olmasını tercih ettiği için kadroda yer almadı.  
Salon: Barış ve Dostluk 

Hakemler: Borys Ryzhyk (Ukrayna), Fernando Rocha (Portekiz), Carlos Peruga (İspanya) 
Olympiakos: Spanoulis 8, Milutinov 6, Williams Goss 13, Timma, Printezis 10, Strelnieks 2, Papanikolaou 18, Mantzaris 2, Bogris 4, Leday 3, Toupane 6 
Fenerbahçe: Sloukas 20, Melih Mahmutoğlu 12, Kalinic 16, Melli 8, Ahmet Düverioğlu 2, Guduric, Sinan Güler, Datome 7, Lauvergne 6, Ali Muhammed 2 
1. Periyot: 18-21 
Devre: 39-39 
3. Periyot: 53-50 
Beş faulle çıkan: 33.53 Melli (Fenerbahçe)


Darüşşafaka Tekfen  92-  Exchange Olimpia Milano 98

   Bir diğer temsilcimiz Darüşşafaka Tekfen ise evinde yenildi.Darüşşafaka Tekfen, Turkish Airlines Euroleague yedinci hafta maçında Volkswagen Arena’da Armani Exchange Olimpia Milano’yu konuk etti. Son bölüme kadar kıran kırana geçen karşılaşmayı deplasman temsilcisi 92-98 kazandı.

  Karşılaşmaya Darüşşafaka Tekfen Ray McCallum, Stanton Kidd, Zanis Peiners, Jon Diebler ve Oğuz Savaş beşiyle başlarken İtalyan temsilcisi ise Mike James, Vladimir Micov, Jeff Brooks, Darius Bertans ve Kaleb Tarczewski beşini tercih etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.