Fenerbahçe derbi hazırlıklarını tamamladı

    İSTANBUL- Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta mücadelesinde 8 Mart Pazar günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Galatasaray ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesislerin de...

07 Mart 2015 Cumartesi 20:22
Fenerbahçe derbi hazırlıklarını tamamladı






 

 

İSTANBUL-

Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta mücadelesinde 8 Mart Pazar

günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Galatasaray ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesislerin de yaptığı antrenmanla tamamladı.

Başkan Aziz Yıldırım ve taraftarlardan derbi öncesi takıma destek

Antrenman öncesinde tesislere giden Başkan Aziz Yıldırım, Genel Sekreter ve Basın Sözcü Mahmut Uslu, Asbaşkanlardan Deniz Tolga Aytöre, Turhan Şahin, İsfendiyar Zülfikari, Ünal Uzun, Yönetim Kurulu Üyelerinden Metin Doğan, Yalçın Haker, Selim Kosif, Selim Sapan ve Serdar Erkan ile çok sayıda sarı lacivertli taraftarlar teknik heyet ve oyunculara Galatasaray maçı öncesinde destek verdi.

Antrenmanın başlangıcında sarı lacivertli taraftarların yanına giden Teknik Direktör İsmail Kartal ve oyuncular sevgi gösterilerine karşılık verdi. Taraftarlarla fotoğraf çektiren Teknik Direktör İsmail Kartal ile sarı lacivertli oyuncular, destek için de taraftarlara teşekkür ettiler.

Alper Potuk takımla çalıştı

Sakatlığı ve tedavi süreci nedeniyle bir süre takımdan ayrı kalan Alper Potuk, akşam antrenmanında takımdaki yerini aldı. Alper Potuk antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Hasan Ali Kaldırım ise özel program dahilinde takımdan ayrı yaptığı çalışma ile hazırlıklarını sürdürdü.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.