Fenerbahçe dibe vurdu

 Fenerbahçe tarihinin en kötü sezonunu yaşayarak lig yarışında son sıralara yerleşti.

09 Aralık 2018 Pazar 20:58
Fenerbahçe dibe vurdu






Fenerbahçe dibe vurdu

   Fenerbahçe tarihinin en kötü sezonunu yaşayarak lig yarışında son sıralara yerleşti.Fenerbahçe adeta tarihin en kötü Fenerbahçe'si olarak tarih yazıyor.Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nun 15. haftasında Akhisarspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi.Fenerbahçe, mücadeleden 3-0 mağlup ayrıldı. Rakibin gollerini; 26. dakikada Jeremy Bokila, 82. dakikada Elvis Manu ve 90+4.dakikada Adrien Regattin kaydetti.

   Fenerbahçe Akhisar’da dibe vurdu… Ligde son 9 maçta sadece 1 galibiyet alabilen sarı lacivertliler Akhisar’a da 3-0 mağlup oldu. Üst üste 3.deplasmanından da puan çıkaramayan Fenerbahçe, Akhisar’a da geçilerek averajla 16.sıraya kadar geriledi.

   Cihat Arslan’ın ekibi Akhisarspor seyircisi önünde maça çok iyi başladı. 26’da Bokila ile öne geçen yeşil siyahlılar Fenerbahçe’nin maça ortak olmasına izin vermedi. 79’da Josue ile bir topu da direkten dönen ev sahibi 82’de Manu ile durumu 2-0 yaptı.

  90+4’te Regaten ile 3.golü bulan ve son noktayı koyan Akhisar 3 puanın sahibi oldu. Bu sonucun ardından puanını 16 ‘ya çıkaran Akhisar Fenerbahçe’yi geçerek 13.sıraya yükseldi.

Yazarımız Tayfun Gökdeniz'in maç yorumu

     Fenerbahçe ligde ilk devrenin bitimine 2 hafta kala çok ağır bir yenilgi aldı. Haftaya Kadıköy’de Erzurumspor ile karşılaşacak Fenerbahçe ilk devrenin son maçını deplasmanda Antalya ile oynayacak.

Son Güncelleme: 09.12.2018 18:12
Anahtar Kelimeler:
Fenerbahçe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.