Fenerbahçe Doğuş, Sakarya Deplasmanında

Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 29. hafta maçında Sakarya Büyükşehir Basketbol’a konuk oluyor.

08 Mayıs 2018 Salı 09:54
Fenerbahçe Doğuş, Sakarya Deplasmanında






Fenerbahçe Doğuş, Sakarya Deplasmanında

   Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 29. hafta maçında Sakarya Büyükşehir Basketbol’a konuk oluyor.Bu akşam 18:30’da Sakarya Spor Salonu’nda oynanacak mücadele beIN Sports3 kanalından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Aytuğ Ekti, Ozan Çakar, Mehmet Şahin hakem üçlüsü yönetecek.

    Fenerbahçe Doğuş, rakibiyle ligde ilk kez bu sezonun ilk yarısında Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda karşılaştı. Fenerbahçe, mücadeleyi 89-75 kazandı. Bu karşılaşmada Jason Thompson 16, Ali Muhammed ise 14 sayı üretti. Sakarya cephesinde ise C.J. Harris 17, Can Korkmaz 14 sayı buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.