Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı'nda Şampiyonlar Ligi Heyecanı

Hakan TARHAN/İSTANBUL, () - FENERBAHÇE Erkek Voleybol Takımı, Çarşamba günü İtalyan Cucine Lube Treia ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi ilk maçı öncesi düzenlenen bir organisazyonla basın mensuplarıyla bir araya geldi. Takım kaptanı...

04 Kasım 2014 Salı 13:24
Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı'nda Şampiyonlar Ligi Heyecanı






Hakan TARHAN/İSTANBUL, () - FENERBAHÇE Erkek Voleybol Takımı, Çarşamba günü İtalyan Cucine Lube Treia ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi ilk maçı öncesi düzenlenen bir organisazyonla basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Takım kaptanı Arslan Ekşi, Emin Gök ve Sırp pasör Ivan Miljkovic, Şampiyonlar Ligi, Türkiye Ligi ve takımın son durumuyla ilgili 'ya konuştular. Emin Gök, Çarşamba günü oynayacakları Şampiyonlar Ligi ilk maçını kazanmak istediklerini belirterek, "İlk maçı kazanarak iyi başlamak istiyoruz. En azından gruplardan çıkmak istiyoruz. Seyircimizin desteğiyle bu maçı kazanmak istiyoruz" dedi.

Emin Gök, İtalyan temsilcisi Cucine Lube Treia'nın Avrupa'nın en iyi takımlarından biri olduğunu ifade ederek, "Uzun yıllardır kadrolarını koruyorlar. Sadece pasör çaprazı oyuncusunu değiştirdiler. Belki en önemli oyuncularıydı, ama hala çok iyi bir takım. Elimizden geleni yapıp, ev sahibi avantajımızı kullanacağız" şeklinde konuştu.

Gök ayrıca Türkiye Ligi'ne iyi başladıklarını vurgulayarak, "Geçen hafta favori olduğumuz maçı geriden gelip 3-2 kazandık. Bunun nedeni aklımızın Şampiyonlar Ligi'nde olması. Dolayısıyla maça konsantre olamadık" diye konuştu.

Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı'nın 35 yaşındaki tecrübeli oyuncusu Ivan Miljkovic ise, Şampiyonlar Ligi'nin Avrupa'nın en önemli voleybol turnuvası olduğunu belirterek, takıma birçok yeni oyuncunun transfer olduğunu ve yarın oynayacakları İtalyan Cucine Lube Treia'nın bu ligin en kuvvetli ekiplerinden biri olduğunu söyledi.

Miljkovic, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecekleri grupla ilgili şunları söyledi:

"En zor grupta mücadele edeceğiz. Rus Belogorie takımı geçen senenin Şampiyonlar Ligi şampiyonu. Bunun dışında Paris ve diğer takımlar da çok güçlü. Biz genç bir takımız. 4-5 tecrübeli oyuncuyla birlikte birçok genç oyuncumuz var. Kazanabileceğimiz kadar maç kazanmak istiyoruz. Diğer takımlardan farkımız, çok genç bir ekibiz ve daha çok kazanmayı istiyoruz."


Türkiye Ligi'nde birçok iyi oyuncu ve antrenörün bulunduğunu belirten Miljkovic, "Bu yüzden her sene bir öncekinden daha zor lig oluyor. Fenerbahçe ilk dört takım arasına girmeye çalışacak. Bu sene, geçen seneden daha zor olacak" ifadelerini kullandı.

Takım kaptanı Arslan Ekşi, Şampiyonlar Ligi'nde zor bir grupta mücadele edeceklerini belirterek, "Avrupa'da bu gruba ölüm grubu diyorlar. Rusya şampiyonu, İtalya şampiyonu, geçen senenin CEV Kupası şampiyonu ve Challange şampiyonu olarak biz zorlu bir mücadeleye giriyoruz. İlk maçımızda Çarşamba günü İtalyan ekibi ile oynayacağız. O yüzden ilk maç çok önemli. Puan veya puanlarla bu maçı kazanıp, bir hava yakalamak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Sezona istedikleri gibi giremediklerini belirten Arslan, ufak puan kayıpları yaşadıklarını, yeni bir ekip olduklarını ve bir uyum sürecini yaşadıklarını, sezon sonuna doğru da iyi bir voleybol seyrettireceklerini söyledi.

Kaptan Arslan, Şampiyonlar Ligi ilk maçı için ise şunları söyledi:

"Zor maç olacak. İtalyan ekibinin kendini ispatlamış oyuncuları var. Genç bir takım. Zor olacak ama Fenerbahçe zoru sever. Taraftarımıza çağrımız var, bu maçta bizi yalnız bırakmasınlar. Biz de onlara güzel bir galibiyet hediye edelim."

Son olarak Türkiye Ligi için görüşlerini paylaşan Arslan Ekşi, "12 takım da iyi kadrolar kurdu. Çok dişli, sert maçlar oluyor. O yüzden rölantiye almak can sıkabilir. Her maçı ciddiye almamız gerekiyor. Son maçta Şahinbey Belediyesi bizi 3-0 yenebilirdi. Maçı zor çevirdik" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.