Fenerbahçe evinde Galatasraay'a karşı yenilmezlik serisini sürdürdü

 Fenerbahçe evinde yine Galatasraay'a yenilmedi ve 20 yıllık yenimezlik rekorunu sürdürdü.

14 Nisan 2019 Pazar 21:02
Fenerbahçe evinde Galatasraay'a karşı yenilmezlik serisini sürdürdü






Fenerbahçe evinde Galatasraay'a karşı yenilmezlik serisini sürdürdü

   Fenerbahçe evinde yine Galatasraay'a yenilmedi ve 20 yıllık yenimezlik rekorunu sürdürdü.Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbi 1-1 sona erdi. Karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da birbirine üstünlük sağlayamadı ve karşılaşa orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Fenerbahçe kaleye ilk isabetli şutunu 25. dakikada atarken, Galatasaray ise kaleyi tutan bir şuta imz atamadı. Ancak ilk yarının kader anı 42. dakikada yaşandı.  Savunma arkasına atılan uzun topa hareketlenen Diagne, Hasan Ali Kaldırım tarafından düşürüldü. Hakem Ali Palabıyık, önce Hasan Ali Kaldırım'a sarı kart verdi. Daha sonra VAR uyarısıyla pozisyonu yeniden inceleyen Ali Palabıyık, kararını değiştirerek sarı-lacivertli oyuncuyu direkt kırmızı kartla oyundan ihraç etti.

    İkinci yarıya Galatasaray, Belhanda'nın yerine Emre'yi alarak başladı. bunun sonucunda fırsatlar yakalayan sarı kırmızılılar önce Linnes ile direği geçemedi. Ardından 66. dakikada Feghouli'nin ortasında Onyekuru takımını öne geçiren isim oldu.  Onyekuru 12 gole ulaşarak sarı kırmızılı formayla en çok gol atan isim oldu. 

   Ancak bu üstünlük 4 dakika sürdü. 70. dakikada Feghouli'nin kaybettiği topta Dirar içeri çevirdi. Soldado'nun bıraktığı topta Eljif takımına beraberliği getiren isim oldu. Kalan bölümde başka gol olmadı ve mücadele 1-1 sona erdi. 

   Böylece Fenerbahçe deplasmanındaki galibiyet hasreti 20 yıla çıkan Galatasaray, Medipol Başakşehir'in puan kaybını değerlendiremedi ve puanını 56'ya çıkardı. Fenerbahçe ise 32 puanda. 
 

FENERBAHÇE - GALATASARAY: 1-1

STAT: Ülker

HAKEM: Ali Palabıyık

FENERBAHÇE: Harun, Dirar, Skrtel, Serdar Aziz, Hasan Ali , Mehmet Topal, Tolgay, Eljif, Valbuena, Moses, Soldado.
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal
GALATASARAY: Muslera, Mariano, Donk, Semih Kaya, Linnes, Fernando, Ndiaye, Belhanda, Feghouli, Onyekuru, Diagne.
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

(Beinsports)

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayFenerbahçe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.