Fenerbahçe Feyenoord maçı saat kaçta,hangi kanalda

Fenerbahçe bu akşam avrupa arenasına iki maçla çıkıyor.

08 Aralık 2016 Perşembe 06:49
Fenerbahçe Feyenoord maçı saat kaçta,hangi kanalda








 Fenerbahçe Feyenoord maçı saat kaçta,hangi kanalda


Fenerbahçe bu akşam avrupa arenasına iki maçla çıkıyor.Futbol takımı Feyenoord ile deplasmanda oynarken Erkek Basketbol Takımı evinde Kızılyıldızı ağırlıyor.

Fenerbahçe Feyenoord deplasmanında
   Grubunda 10 puanla lider olan sarılacivertliler rakibi Feyenoord’un 3 puan önünde bulunuyor.Bu akşam sarılacivertliler rakipleri Feyenoord’a tek farklı yenilse bile tur atlayacak.
   Feyenorrd Stadı’nda TSİ ile 21.00’de başlayacak karşılaşmayı İspanya Federasyonundan David Fernandez Borbalan yönetecek.Karşılaşma TRT 1'den naklen ve şifresiz yayınlanacak.
   Sarılacivertlilerde karşılaşmaya tam kadro hazırlandılar.
Fenerbahçe’nin muhtemel 11’i
Volkan Demirel,Şener,Skrtel,Kjaer,Hasan Ali Kaldırım,Mehmet Topal,Souza,Volkan Şen,Alper Potuk,Moussa Sow,Robin van Persie






Baskette rakip Kızılyıldız

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Turkish Airlines Euroleague 11. hafta maçında evinde Kızılyıldız’ı ağırlıyor.Karşılaşma Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da oynanacak karşılaşma saat 20.45’de başlayacak ve Lig Tv 3’den naklen yayınlanacak.
   Fenerbahçe ilk 10 maçında 7 galibiyet,3 yenilgi ile CSKA Moskova ve Real Madrid ardından 3. sırada yer alıyor.Turkish Euroleague’de son 3 maçını kazanan sarılacivertliler ,4 galibiyet,6 yenilgisi bulunan Kızılyıldız’ı mağlup ederek yoluna devam etmek istiyor.
 
Son Güncelleme: 08.12.2016 21:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.