Fenerbahçe Feyenoord'u konuk edecek

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu ikinci karşılaşmasında Feyenoord'la karşılaşacak..

29 Eylül 2016 Perşembe 08:59
Fenerbahçe Feyenoord'u konuk edecek






UEFA Avrupa Ligi A Grubu ikinci hafta maçında 29 Eylül Perşembe günü Hollanda ekiplerinden Feyenoord'u ağırlayacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarına öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.
Can Bartu Tesisleri'nde, Teknik Direktör Dirk Advocaat yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Gaziantepspor maçında görev alan oyuncular rejenerasyon çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise üst sahada yapılan koşu ve ısınma hareketlerinin ardından çalışmalarını dar alanda yaptıkları pas organizasyonları ile sürdürdü. Antrenman yine dar alanda yapılan çift kale maçlarla tamamlandı.

UEFA Avrupa Ligi ikinci hafta karşılaşması kapsamında oynanacak olan Fenerbahçe-Feyenoord maçı 29 Eylül Perşembe günü saat 22:05'te TRT 1 ve Tivibu Spor kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Bu maçı İsveç Futbol Federasyonundan Jonas Eriksson yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri ise Mathias Klasenius ve Daniel Warnmark olacak.
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeUEFAFeyenoord
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.