Fenerbahçe - Galatasaray maçının ardından

MUSTAFA AKIN - İSTANBUL / Fenerbahçeli futbolcu Pierre Webo ve Alper Potuk, 1-0 galip geldikleri Galatasaray maçının ardından basın mensuplarına konuştular. Webo, galibiyet nedeniyle mutlu olduklarını dile getirerek, "Güne, Dünya Kadınlar...

08 Mart 2015 Pazar 23:17
Fenerbahçe - Galatasaray maçının ardından






MUSTAFA AKIN - İSTANBUL /

Fenerbahçeli futbolcu Pierre Webo ve Alper Potuk, 1-0 galip geldikleri Galatasaray maçının ardından basın mensuplarına konuştular.

Webo, galibiyet nedeniyle mutlu olduklarını dile getirerek, "Güne, Dünya Kadınlar Günü ile uyandık. Böyle güzel bir günde bu bayramı yaşadığımız için çok mutluyuz. Umuyorum ki taraftarlarımız da çok mutludur. Biz bu maçı takım halinde birlikte çalışmamızın karşılığı olarak kazandık. Bizim için çok güzel bir galibiyet oldu. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Umarım taraftarlarımız bizi destekler ve sezon sonuna kadar böyle devam ederiz" diye konuştu.


Kaybettikleri maçlarda çok pozisyona girdiklerini ifade eden Webo, "Ama maalesef golle sonuçlandıramıyorduk. Pozisyonların içinde olabildiğimiz için gururluyuz, mutluyuz. Puanlar çok yakın. Kafa kafaya bir lig gidiyor. Geçtiğimiz yıla göre daha farklı bir lig geçiyor. Tüm tecrübemle ben bu sezonun bir maçla ve anlık olaylarla tamamlanacağını düşünüyorum. Biz maç maç düşünüyoruz. Bir anda bu işlerin değişeceğini ve bir anda şampiyonun belirleneceğini düşünüyorum" diye konuştu.

Bir diğer Sarı-lacivertli futbolcu Alper Potuk ise, Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak başladığı konuşmasında, "Maçtan önce 4 puan gerideydik. Bu maçta beraberlik bile bizim için kayıptı. Kadıköy'deki geleneği biz de sürdürdük. Önümüzde 11 tane final maçı var. Bunları kazanıp sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz. Taraftarlarımız kenarda ısınırken benim için tezahüratlarda bulundular. Özlediğimiz bir atmosferdi ve onlara da teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Maç öncesi neler konuşulduğunun sorulması üzerine Potuk, "Karşılaşmadan önce bütün futbolcular Samandıra'da vakit geçiriyorduk. Galatasaray maçlarında avantajlı olduğumuzu biliyorduk. 16-17 yıldır süren bir gelenek. Biz de bugün elimizden geleni yapıp kazandığımız için çok mutluyuz. Kızışan bir şampiyonluk yarışı var. Biz bir puan gerideyiz. Kendi maçlarımızı kazandığımız takdirde şampiyon olacağımıza inanıyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.