Fenerbahçe geri vermek istedi, kulübü karşı çıktı

Fenerbahçe beklenen verimi alamadığı Yassine Benzia'yı Lille kulübüne göndermek istediği ancak Lille kulübünün buna karşı çıktığı iddia edildi.

03 Ocak 2019 Perşembe 15:35
Fenerbahçe geri vermek istedi, kulübü karşı çıktı






Fenerbahçe geri vermek istedi, kulübü karşı çıktı

   Fenerbahçe beklenen verimi alamadığı Yassine Benzia'yı Lille kulübüne göndermek istediği ancak Lille kulübünün buna karşı çıktığı iddia edildi.Fenerbahçe'nin Yassine Benzia'yı Lille kulübüne göndermek istediği ancak Fransız ekibinin başkanı Gerard Lopez'in bu transfere karşı çıktığı iddia edildi.

   Fenerbahçe'nin sezon başında büyük umutlarla Lille'den kiraladığı Yassine Benzia, sezonun ilk yarısında beklentilerin çok altında kalırken Fransa'dan sürpriz bir iddia geldi. Fransız La Voix du Nord gazetesi, sezon başında Fenerbahçe'nin satın alma opsiyonu ile birlikte kiraladığı Benzia'yı Lille kulübüne geri göndermek istediğini ancak kulüplerin anlaşamadığını belirtti.

    Lille Başkanı Gerard Lopez'in Benzia'yı takımda görmek istemediği ve geri gelmesine karşı çıktığı, bu yüzden görüşmelerin sona erdiği kaydedildi. 24 yaşındaki Cezayirli futbolcu, bu sezon Süper Ligde 11 maça çıkarken gol atamadı ve sadece 1 asist yapabildi.

(Güneş)

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeLille
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.