Fenerbahçe Göztepe ile karşılaşıyor

Fenerbahçe Yeni Malatyaspor galibiyeti ile başladığı çıkışa Göztepe galibiyeti ile devam etmek istiyor.

01 Şubat 2019 Cuma 09:24
Fenerbahçe Göztepe ile karşılaşıyor






Fenerbahçe Göztepe ile karşılaşıyor

    Fenerbahçe Yeni Malatyaspor galibiyeti ile başladığı çıkışa Göztepe galibiyeti ile devam etmek istiyor.Fenerbahçe ile Göztepe arasında Ülker Stadı’nda oynanacak maç saat 20.30’da başlayacak. beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.Fenerbahçe için Göztepe sınavının önemi büyük olacak. Sarı-lacivertliler, 3 puan alırsa bu sezon ilk kez üst üste 2 maç kazanacak, en az bir basamak da yukarı tırmanacak. Ersun Yanal bu zorlu maç için 11'ini belirledi..Yeni Malatyaspor karşısında şeytanın bacağını kıran Fenerbahçe, bir ilk için bugün Göztepe ile karşılaşacak..Spor Toto Süper Lig 2018/2019 Sezonu 20. Hafta mücadelesinde, 20 puan -7 averaj ile 14. sırada yer alan Fenerbahçe, 22 puan -3 averaj ile 12. sırada yer alan Göztepe ile karşı karşıya geliyor.

Fenerbahçe muhtemel 11'i: Volkan - Isla, Neustadter, Sadık, İsmail, Mehmet Topal, Jailson, Dirar, Mehmet Ekici, Moses, Soldado

Göztepe muhtemel 11'i: Beto- Tayfur, Reis, Titi, Agbenyenu, Alpaslan, Borges, Castro, Yasin (Halil), Serdar, Jarome

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeGöztepe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.