Fenerbahçe Hollanda’ya gitti

Fenerbahçe yarın akşam oynayacağı Feyenoord maçı için bu sabah 11.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla Hollanda’ya gidiyor.

07 Aralık 2016 Çarşamba 09:22
Fenerbahçe Hollanda’ya gitti






 Fenerbahçe Hollanda’ya gitti
  Fenerbahçe yarın akşam oynayacağı Feyenoord maçı için bu sabah 11.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla Hollanda’ya hareket etti.
   Grubunda lider olan sarılacivertlilerin resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre 20 kişilik kadrosu şöyle.
Volkan Demirel,Fabiona Ribeiro,Ertuğrul Taşkıran,Simon Kjaer,Roman Neustaedter,Martin Skrtel,Hasa Ali Kaldırım,İsmail Köybaşı,Şener Özbayraklı,Gregory van der Wiel,Mehmet Topal,Josef de Souza,Ozan Tufan,Caner Koca,Alper Potuk,Volkan Şen,Jeremain Lens,Moussa Sow,Robin van Persie,Emmanuel Emenike
Fenerbahçe nasıl tur atlar
   Grubunda lider olan sarılacivertliler yarın oynacakları Feyenoord maçında kazanmaları durumunda ya da tek farkla mağlup olsalar bile turu geçecekler.İki farklı yenilmeleri durumunda Ukrayna’dan gelecek Zorya galibiyetini bekleyecekler.Ancak bu zor gibi görünüyor.İddiasız Zorya evinde Mancherter United ile oynuyor.
 
Son Güncelleme: 09.12.2016 16:25
Anahtar Kelimeler:
Fenerbahçe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.