Fenerbahçe Kaptanı Belözoğlu: "kazanmayı Alışkanlık Haline Getireceğimiz Bir Sürece Gireceğiz"

 İSTANBUL / Fenerbahçe Takım Kaptanı Emre Belözoğlu, Fenerbahçe Televizyonu yaptığı açıklamada, kazanmayı alışkanlık haline getirecekleri bir döneme gireceklerini söyledi. Emre Belözoğlu, sözlerine ilk olarak taraftar desteğinin...

21 Ekim 2014 Salı 19:11
Fenerbahçe Kaptanı Belözoğlu:






 İSTANBUL /

Fenerbahçe Takım Kaptanı Emre Belözoğlu, Fenerbahçe Televizyonu yaptığı açıklamada, kazanmayı alışkanlık haline getirecekleri bir döneme gireceklerini söyledi.

Emre Belözoğlu, sözlerine ilk olarak taraftar desteğinin öneminden şu şekilde söz etti:

"Bizim, her süreçte en büyük destekçimiz taraftarımız oldu. Onları tribünlerde bize destek olurken görmek bizi her zaman için motive ediyor. Ben, taraftarımızı; Fenerbahçe'ye, sahaya çıkan futbolcuya destek olmaya çağırıyorum. Onlara çok ihtiyacımız olduğu dönemlere giriyoruz. Ligin daha başındayız ve özellikle kendi sahamızda oynadığımız maçlarda taraftarımızın desteğini arkamıza alırsak bizi kimsenin yenemeyeceğini, taraftarımız bizden daha iyi biliyor. Tribünleri doldurmaları, futbolcu olarak en büyük arzumuz ve isteğimiz."


Galatasaray karşılaşmasının ilk yarısında oyundan çıkması ile ilgili ise, "Maçın 15. dakikasında ayağımda bir toplanma hissettim. Çıkmasaydım sıkıntı olabilecek bir durum ortaya çıkabilirdi. Bu nedenle doktorlarımızla da kısa bir toplantı yapıp, çıkmamın daha uygun olduğunu gördük. Bir maçı devam ettirmek, 4-5 maçı kaybetmemize sebep olabilirdi. Önümüzdeki günlerde takımla antrenmanlara başlayacağım. Hocamız da görev verirse sahada olmak istiyorum. Takım içinde yer almak istiyorum. Sakatlık izin verirse, hocamız görev verirse ve antrenmanlarda da istediğim performansı ortaya koyarsam sahada olmak istiyorum" açıklamasında bulundu.

Son olarak, Fenerbahçe'nin camiasıyla ve taraftarıyla çok büyük bir kulüp olduğuna değinen Emre Belözoğlu, kazanmayı alışkanlık haline getirecekleri bir sürece gireceklerine inandıklarını da şu sözleriyle özetledi:

"Ne yazık ki futbol, skor oyunu ve kazanmamız gereken bir derbiyi kaybettik. Bunu takımdaki her oyuncu biliyor. İyi oynarken kazanmamız gerekiyor. Özellikle bizim gibi geçtiğimiz yıl ligi domine etmiş bir takımın, lige daha iyi başlaması gerekirdi. Skorlar yanımızda olmadı diye düşünüyorum. Artık iyi oyunun yanında skorun da ortaya çıkması gerekiyor. Bu anlamda Gençlerbirliği maçı bizim adımıza önem arz ediyor. Taraftarımızın da desteğiyle bu maçı kazanarak, bir galibiyet serisi yakalamamız gerekiyor. Bunu da yapabilecek güçteyiz. Takımdaki herkes iyi çalışıyor ve son maçı kaybetmenin ekstra bir motivesi oldu diyebilirim. Her oyuncu bundan sonraki süreçte kaybetmenin bize yakışmayacağını biliyor. Bu yüzden de çok çalışıyoruz. Nitekim futbolda, kaybetmek de kazanmak da var. Fenerbahçe, bundan sonra kaybedeceği maçı bile çok iyi mücadele ettikten, elinden gelenin en iyisini yaptıktan sonra kaybedecektir ve bundan da kimsenin şüphesi olmasın. Yeter ki, bu camia ve taraftar bizim arkamızda olsun. Fenerbahçe kötü günlere o kadar alışık ki, bizim; bizden, taraftarımızdan, bu camiaya kendini ait hissedenlerden başka dostumuz yok. Biz bu saydıklarımdan kurulu bir camiayız. Böyle büyük bir kulübüz. Birbirimize destek olmamız gerekiyor. Taraftarın bu takıma destek çıkması gerekiyor, çünkü sezonun başındayız. Sezona çok iyi başlamamış da olabiliriz. İstediğimiz skorlar şu an için ortaya çıkmasa da, ben inanıyorum ki kazanmayı alışkanlık haline getireceğimiz bir sürece gireceğiz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.