Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

 İSTANBUL / Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 18. haftasında 31 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Tesislere...

29 Ocak 2015 Perşembe 21:41
Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürdü






 İSTANBUL /

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 18. haftasında 31 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Tesislere gelen Asbaşkan İlhan Ekşioğlu da antrenmanın bir bölümünü izledi.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde saat 18.00'de başlayan çalışma 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından dar alanda pas organizasyonları çalışan oyuncular antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı.

Antrenmanın ilk bölümünde takımla çalışan Dirk Kuyt ve Raul Meireles, ikinci bölümde ise takımdan ayrı çalıştılar. Emre Belözoğlu, Bekir İrtegün ve Hasan Ali Kaldırım ise özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.

Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.