Fenerbahçe, Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başladı

 İSTANBUL / Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 34. ve son haftasında, 30 Mayıs Cumartesi günü Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, 1 günlük iznin ardından bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla...

27 Mayıs 2015 Çarşamba 20:16
Fenerbahçe, Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başladı






 İSTANBUL /

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 34. ve son haftasında, 30 Mayıs Cumartesi günü Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, 1 günlük iznin ardından bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman saat 18.00'de başladı ve 1 saat 10 dakika sürdü.

İstanbul Başakşehir maçında oynayan futbolcular antrenmanı rejenerasyon çalışmasıyla tamamlarken, diğer oyuncular ise koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladıkları antrenmanı bireysel çalışmalarla tamamladı.

Sarı-lacivertliler, antrenman öncesinde 9 yaşındaki Lösemi hastası Celal Miran Muğurtay'ı ağırladı. Can Bartu Tesisleri'ne gelerek antrenman öncesinde futbolcularla tanışan Celal Miran Muğurtay, fotoğraf da çektirdi.

Sarı-lacivertliler, yarın saat 18.00'de yapacağı antrenmanla Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürecek.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.