Fenerbahçe kendi evinde Sivasspor'u ağırlayacak

Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe Sivasspor'u Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda ağırlayacak.

28 Aralık 2015 Pazartesi 10:10
Fenerbahçe kendi evinde Sivasspor'u ağırlayacak






 Fenerbahçe kendi evinde Sivasspor'u ağırlayacak
Ligin ilk yarısını kayıpsız geçmenin hesaplarını yapan Fenerbahçe Sivasspor‘u ağırlayacak. Fenerbahçe Sivasspor karşısında Nani ve Fernandao‘dan yoksun oynayacak. Forvet hattında Van Persie’nin oynaması beklenirken, kanatlarda da Volkan Şen ve Markovic birlikte oynayabilir.
Mücadele 28 Aralık pazartesi akşamı Ülker Stadyumu‘nda oynanacak. Saat 20’de başlayacak olan karşılaşma Lig Tv’den naklen yayınlanacak.

GÖZLER YİNE PERSİE’DE

Antalyaspor maçında 2 kez ağları havalandıran Van Persie, oldukça formda.

Hafta içinde Türkiye Kupası’ndaki Antalyaspor maçında 2 kez ağları havalandıran Van Persie, oldukça formda.

Fernandao cezalı olduğu için Sarı- Lacivertli takımın tek gol umudu Hollandalı yıldız olacak. Sarı-Lacivertli taraftarlar, kupa mücadelesindeki gibi Persie’den yine gol bekliyor.

Herhangi bir sakatlığı bulunmayan ve antrenmanlardaki performansıyla teknik heyetin yüzünü güldüren tecrübeli oyuncuyu gol bölgesinde Diego Ribas destekleyecek.
Son Güncelleme: 28.12.2015 10:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.