Fenerbahçe keyif vermiyor

Fenerbahçe evinde Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalarak çok kıymetli 3 puandan oldu.

03 Aralık 2018 Pazartesi 22:08
Fenerbahçe keyif vermiyor






Fenerbahçe keyif vermiyor
   Fenerbahçe evinde Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalarak çok kıymetli 3 puandan oldu.Spor Toto Süper Lig'in 14.haftasında Fenerbahçe Kadıköy'de Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı. Müthiş bir heyecana ve gol yağmuruna sahne olan maçta Kasımpaşa 2 hafta sonra puan kaybetti. Fenerbahçe ise Trabzonspor mağlubiyetinin ardından kendi sahasında da kötü gidişatı durduramadı ve 1 puana razı oldu.Süper Lig’de çok kötü bir sezon geçiren Fenerbahçe, 14.haftada  Kadıköy’de Kasımpaşa’ya takıldı… 14 haftada 14 puan toplayan Fenerbahçe son 6 haftada sadece 1 galibiyet aldı.

Geçtiğimiz hafta Trabzonspor’a deplasmanda 2-1 mağlup olan sarı lacivertliler ligin flaş ekibi Kasımpaşa karşısında öne geçtiği maçta skoru koruyamadı ve 1 puana razı oldu. Bol pozisyona ve gollere sahne olan maçın 8.dakikasında Kasımpaşa penaltı kazandı. Topun başına geçen Diagne’nin vuruşunda Harun gole izin vermedi. Dönen topu tamamlayan Eduok’un golü vuruştan önce ceza alanına girdiği için VAR incelemesi sonrası geçerli sayılmadı.

Yazarımız Tayfun Gökdeniz'in maç yorumu

22.dakikada yeniden sahneye çıkan Diagne topu ağlara göndererek gol perdesini açtı. Fenerbahçe 44’te Roman Neustadter ile beraberliği yakaladı. 45+3’te eski Fenerbahçeli Özgür Çek müthiş bir hata yaparak topu kendi ağlarına gönderdi. Sarı lacivertliler bu golle soyunma odasına 2-1 önde girdi.

Ligin gol kralı konumunda bulunan Diagne ikinci yarıda da durmadı. 54’te bir kez daha sahneye çıkan Senegalli golcü durumu 2-2’ye getirdi. 14.maçına çıkan Diagne 15. golünü atarak iddiasını sürdürdü.  Kalan dakikalarda yakalanan net fırsatlarda gol gelmeyince iki takımda 1 puana razı oldu. Puanını 26’ya çıkaran Kasımpaşa Başakşehir’in 4 puan arkasında 2.sırada kaldı. Kötü gidişe ‘dur’ diyemeyen Fenerbahçe ise 14 puanla 15.sırada kaldı.
Sözcü

Son Güncelleme: 03.12.2018 19:53
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeKasımpaşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.