Fenerbahçe, Kızıldız'ı ezdi geçti: 79 - 61

THY Euroleague’in 9. hafta mücadelesinde, Fenerbahçe kendi evinde Kızılyıldız’ı 79-61 mağlup etti.

12 Aralık 2015 Cumartesi 02:10
Fenerbahçe, Kızıldız'ı ezdi geçti: 79 - 61






Fenerbahçe, Kızıldız'ı ezdi geçti



Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi A Grubu'da Sırbistan'ın Kızılyıldız takımını 79-61 yenerek A Grubu'nu lider tamamladıkları için oyuncularını tebrik etti.

Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Obradovic, çok iyi bir takıma karşı mücadele ettiklerini belirterek, "Maça çok kötü başladık. Savunmada çok tembeldik. Hücumda çok iyi değildik. İkinci yarıda her şeyi değiştirdik. Savunmada çok iyiydik ve çok hızlı koştuk. Bu galibiyete bütün oyuncularım katkıda bulundu. Oyuncularımı hem galibiyet için hem de liderliği garantiledikleri için tebrik ediyorum" diye konuştu.

Yaklaşık 9 ay sonra Rick Hickman'ın tekrar sahaya dönmesi hakkında ise Obradovic, "Çok zorlu bir süreçten geçti. Şu an çok iyi durumda. Hepimiz ona yardımcı olmak istiyoruz. Taraftarların onu karşılama şeklide çok hoşumuza gitti" diye konuştu.

KIZILYILDIZ CEPHESİ

Kızılyıldız Başantrenörü Dejan Radonjic, Fenerbahçe'nin kalitesini sahaya yansıtarak maçı kazandığını belirterek, "Maça çok kötü başladık. Fenerbahçe ikinci çeyrekte kalitesini gösterdi ve son çeyrekte de kontrolü tamamen eline alarak maçı kazandı. Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum ve bundan sonraki yollarında başarılar diliyorum" diye konuştu.
Son Güncelleme: 12.12.2015 02:12
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeKızıldız
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.