Fenerbahçe, Konya deplasmanında

Fenerbahçe , Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nun 5’nci haftasında Atiker Konyaspor ile Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda karşı karşıya geliyor.

16 Eylül 2018 Pazar 08:50
Fenerbahçe, Konya deplasmanında






Fenerbahçe, Konya deplasmanında

    Fenerbahçe , Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nun 5’nci haftasında Atiker Konyaspor ile Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Serkan Olguncan yaparken, Koray Gençerler dördüncü hakem olarak görev alacak.

   Fenerbahçe, sezona evinde Bursaspor'u 2-1 yenerek başladı. Deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ve Göztepe'ye 1-0 mağlup olan sarılacivertliler, dördüncü maçında da kendi sahasında Kayserispor'a 3-2 yenildi.

   Atiker Konyaspor ise ilk hafta evinde Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'u 3-2 yendi, Antalyaspor (3-3) ve Bursaspor (1-1) ile berabere kaldıktan sonra Evkur Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup etti.
   İki takım arasında geçtiğimiz sezon Konya'daki karşılaşma 1-1 biterken, İstanbul'daki maçı ise Fenerbahçe 3-2 kazandı. Sarılacivertliler, bugüne kadar Konyaspor ile ligde oynadığı tüm maçlarda gol atmayı başarırken, rakibi karşısında en farklı galibiyetini 2005-2006 sezonunda İstanbul'da 5-0'lık sonuçla aldı.

Anahtar Kelimeler:
KonyaFenerbahçe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.