Fenerbahçe kürekte Türkiye Şampiyonu

Fenerbahçe Kürek Şubesi, Gençler Türkiye Şampiyonası’nda ikinci gün yarışları sonunda genç erkeklerde 8 tek yarışını kazanarak şampiyonluğa ulaştı.

16 Temmuz 2018 Pazartesi 08:05
Fenerbahçe kürekte Türkiye Şampiyonu






Fenerbahçe kürekte Türkiye Şampiyonu

   Fenerbahçe Kürek Şubesi, Gençler Türkiye Şampiyonası’nda ikinci gün yarışları sonunda genç erkeklerde 8 tek yarışını kazanarak şampiyonluğa ulaştı.Öte yandan küçük erkekler ve Deniz Küreği U19 erkeklerde de şampiyonluğun sahibi oldu. Gençler Türkiye Şampiyonası, 14-15 Temmuz tarihlerinde Sapanca Kırkpınar parkurunda yapıldı. Organizasyonun ikinci gününde 6 genç erkek yarışı gerçekleştirildi. Son yarış öncesi şampiyonun henüz belli olmadığı etkinlikte son olarak küreğin en prestijli yarışı olan sekiz tek dümencili yarışı yapıldı. Denizhan Aydın, Hamza Mert Avunduk, Emir Saygılı, Bora Özge, Oğuz Okansu, Behlül Uyar, Ömer Faruk Şahiner, Barış Bayrak ve dümenci Kaan Aksu’dan oluşan ekibimiz kazandı ve 558 puanla şampiyonluğunu ilan etti.

   Fenerbahçe Kürek Şubesi, Deniz Küreği U19 erkekler ile küçük erkeklerde de 300’er puanla şampiyon oldu. Kürekçilere madalyalarını Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven verdi..  

Anahtar Kelimeler:
Fenerbahçe Kürek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.