Fenerbahçe liderlik sınavında

Fenerbahçe liderlik hesapları yapıyor. Beşiktaş'ın Akhisar Belediyespor'a 2-0 yenildiği maçtan sonra gözler bu akşam 20.00 'de oynanacak Fenerbahçe- Trabzonspor maçına çevrildi. Fenerbahçe'nin maçı kazanması halinde liderlik koltuğuna oturacağı maç sarı-lacivertliler açısından büyük önem kazanıyor.

30 Kasım 2015 Pazartesi 11:04
Fenerbahçe liderlik sınavında






Süper Lig’in 13. hafta kapanış maçında bugün saat 20.00’de Trabzonspor’u konuk edecek olan Fenerbahçe, kazanıp çifte sevinç yaşamak istiyor. Beşiktaş’ın Akhisar’a yenilmesiyle bir anda liderlik şansı doğan sarı-lacivertli takım, derbiyi kazanıp hem çok önemli bir 3 puan elde edecek hem de ligde zirveyi ele geçirecek.

Süper Lig’de oynadığı son 3 maçta puan kaybetmeyen sarı-lacivertliler, Kadıköy’de ağırlayacağı güçlü rakibi karşısında galip gelirse 4’te 4 yapacak. Ligde ve Avrupa’da çıktığı son 10 resmi maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik alan Fenerbahçe, son 8 resmi maçta sadece 2 gol yedi.
Son Güncelleme: 30.11.2015 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.