Fenerbahçe, Lviv'e ulaştı

 LVIV / UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında, yarın Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımı ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe, müsabakanın oynanacağı Lviv kentine ulaştı. Bugün saat 11.00'de Sabiha Gökçen...

04 Ağustos 2015 Salı 15:40
Fenerbahçe, Lviv'e ulaştı






 LVIV /

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında, yarın Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımı ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe, müsabakanın oynanacağı Lviv kentine ulaştı.

Bugün saat 11.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel bir uçakla Lviv'e hareket eden kafile, 14.30 sularında bu kente vardı. Sarı-lacivertlileri havalimanında karşılayan taraftarlar, teknik direktör Vitor Pereira'ya da çiçek armağan etti. Taraftarların yoğun ilgisi ile karşılanan oyuncular, konaklayacakları otele geçerek dinlenmeye çekildi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, bir oyuncu ile birlikte, bugün saat 19.00'da, Lviv Arena'da bir basın toplantısı düzenleyecek. Maç öncesi son antrenman ise, Lviv Arena'da saat 19.30'da başlayacak ve ilk 15 dakikası basına açık olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.