Fenerbahçe Mersin'e geldi

Mustafa İNSAN/MERSİN, ()- Fenerbahçe, Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçı için Mersin'e geldi. Akşam saatlerinde Adana Havalimanı'na inen Fenerbahçe kafilesi, takım otobüsü ile karayoluyla...

03 Mart 2015 Salı 20:11
Fenerbahçe Mersin'e geldi






Mustafa İNSAN/MERSİN, ()- Fenerbahçe, Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçı için Mersin'e geldi.
Akşam saatlerinde Adana Havalimanı'na inen Fenerbahçe kafilesi, takım otobüsü ile karayoluyla Mersin'e geldi. Taraftarlar takımın geleceği Radisson Blu Oteli önünde saatler öncesinden beklemeye başlarken, polis ekipleri otel önünde ve içinde yoğun güvenlik önlemi aldı. Otele dev bir Fenerbahçe bayrağı asıldı. Sarı-lacivertli ekibi taşıyan otobüs akşam 18.30 sıralarında otele polis eskortu eşliğinde geldi. Otel dışında bekleyen taraftarlar ise oyuncuları görüntülemek için cep telefonları ve kamaralarla çekim yaptılar. Tek tek otobüsten inen futbolcular otele girerek, dinlenmeye geçti. Güvenlik önlemini aşan bazı taraftarlar ise oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Teknik Direktör İsmail Kartal'da oyuncularla birlikte geldi.

Mersin İdmanyurdu ile Fenerbahçe, yarın saat 20.30’da Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.
FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.