Fenerbahçe Moskova'da tur atladı: Nefes kesen maç

Fenerbahçe, deplasmanda Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya geldi. Yoğun güvenlik önlemleri altında Moskova'ya gelen Fenerbahçe 1 - 1 berabere kalarak UEFA'da tur atladı.

25 Şubat 2016 Perşembe 19:52
Fenerbahçe Moskova'da tur atladı: Nefes kesen maç






Fenerbahçe Moskova'da tur atladı: Nefes kesen maç

Fenerbahçe, deplasmanda Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya geldi. Yoğun güvenlik önlemleri altında Moskova'ya gelen Fenerbahçe 1 - 1 berabere kalarak UEFA'da tur atladı.

UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ikinci maçında temsilcimiz Fenerbahçe, deplasmanda Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma 1-1'lik skorla tamamlandı.


UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe ilk maçta Kadıköy'de 2-0 mağlup ettiği Lokomotiv Moskova ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Sarı lacivertliler ilk maçta yakaladıkları avantajı koruyup son 16'ya adını yazdırmak istiyor.

Başkentteki diğer futbol takımlarının taraftarlarının da Fenerbahçe  karşısında ilk maçı 2-0 kaybeden Lokomotiv Moskova'ya destek vereceği öğrenildi.  Maçın biletleri 700 ila 15 bin ruble arasında (30 ila 600 lira) değişirken,  Lokomotiv Moskova taraftarlarının maça ilgi gösterdiği belirtildi. Moskovalı  diğer futbolseverlerin de Lokomotiv Moskova'ya destek vermek için biletlere yoğun  talepte bulunduğu bildirildi. Bu arada, karşılaşmanın oynanacağı Lokomotiv Stadı'nın çeşitli  yerlerine aralarında Fenerbahçeli Luis Nani'nin de yer aldığı fotoğraflar  asılarak, futbolseverler maça davet edildi.

İlk maçtan avantajlı sayılabilecek bir skorla ayrılan sarı lacivertliler, alacağı her türlü beraberlik ve galibiyette tur atlayan taraf olacak. 3-1, 4-2, 5-3 gibi Lokomotiv Moskova galibiyetlerinde de "deplasman golü" kuralı nedeniyle temsilcimiz Fenerbahçe tur atlayacak.


UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ikinci maçında temsilcisi Fenerbahçe, deplasmanda Lokomotiv Moskova'ya konuk oldu.

Lokomotiv Stadyumu'nda oynanan mücadelede 1-1'lik eşitlikle sona erdi

Kadıköy'de aldığı 2-0'lık galibiyetin avantajıyla Rusya'ya giren sarı-lacivertliler, 45. dakikada Samedov'un golüyle geriye düştü. 83. dakikada Mehmet Topal skoru belirleyen golü attıç

Alınan bu sonucun ardından Fenerbahçe adını son 16'ya yazdırdı.

Yazarımız Tayfun Gökdeniz'in maç yorumu


PEREIRA'DAN 4 DEĞİŞİKLİK


Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanşında Lokomotiv Moskova'yla oynadıkları maçta takımında 4 değişiklik yaptı.

Lokomotiv Stadı'nda oynanan maçta Portekizli teknik adam, Spor Toto Süper Lig'de son oynadıkları Bursaspor maçının ilk 11'inde 4 değişikliğe gitti.

Pereira, cezalı Diego Ribas'ı kadroya alamazken kaleci Volkan Demirel, Caner Erkin ve Jose Fernandao'yı yedek soyundurdu. Portekizli çalıştırcı, bu futbolcuların yerine kaleci Fabiano Ribeiro, Hasan Ali Kaldırım, Ozan Tufan ve Robin van Persie'ye şans tanıdı.

Sarı-lacivertlilerin yedek kulübesinde Volkan, Caner ve Fernandao'nun yanı sıra Uygar Mert Zeybek, Şener Özbayraklı, Michal Kadlec ile Alper Potuk yer aldı.

Moskova'ya getirilen isimlerden Ramazan Civelek ve Ertuğrul Taşkıran ise kadroda yer almadı.
Son Güncelleme: 25.02.2016 19:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.