Fenerbahçe'nin yeni 10 numarası Quintero kim?

Porto'nun Kolombiyalı yıldızı Quintero Fenerbahçe taraftarını heyecanlandırdı. Sarı-lacivertli takımın gündeminde olan Quintero twitter hesabından Fenerbahçeli taraftarların paylaşımlarını beğenmeye başladı.

29 Temmuz 2016 Cuma 16:21
Fenerbahçe'nin yeni 10 numarası Quintero kim?






Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Portolu Juan Fernando Quintero'nun Twitter üzerinden sarı-lacivertli taraftarların gönderilerini beğenmesi heyecan yarattı. Kolombiyalı orta saha oyuncusunun bu hareketi Fenerbahçe'ye transfer mi olacak? Sorusunu akla getirdi...

TARAFTARI HEYECANLANDIRDI
Fenerbahçe'de Diego Ribas'ın ayrılmasından sonra o bölgeye yabancı bir futbolcunun transferi konuşuluyor. Bu bölge için bir kaç isim gündeme gelse de öne çıkan Portolu Juan Fernando Quintero oldu.

RENNES'E KİRALANMIŞTI
Bonservisi Porto'da olan ve geçen sezonu Fransa Lig 1 ekiplerinden Rennes'te kiralık olarak geçiren Juan Fernando Quintero twitter'daki hesabına gelen Fenerbahçe paylaşımlarını beğenmeye başladı. Kolombiyalı futbolcunun bu tutumu Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandırdı.

10 MİLYON EURO'YA TRANSFER OLMUŞTU
Porto'nun 2013 yılında 10 milyon Euro karşığılında Pescara'dan transfer ettiği 23 yaşındaki futbolcu o dönem geleceğin büyük yıldızları arasında gösteriliyordu. 10 numara pozisyonunda oynayan yetenekli futbolcunun Porto ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. (Sporcope)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.