Fenerbahçe öğrenci idirim kartlarına büyük ilgi

Fenerbahçe öğrenci karta büyük ilgi var.

16 Temmuz 2018 Pazartesi 08:00
Fenerbahçe öğrenci idirim kartlarına büyük ilgi






Fenerbahçe öğrenci idirim kartlarına büyük ilgi

   2018-19 sezonundan itibaren Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Migros Alt tribününde özel olarak oluşturulan Öğrenci Tribünü kombine kartlarının satışı için taraftarlar, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi kombine merkezinde bir gün öncesinden sıraya girdiler.    

   Bugün Öğrenci Tribünü için satışa çıkacak olan kombine kartlarını alabilmek için 15 Temmuz Pazar günü akşam saatlerinden itibaren Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi kombine merkezine gelen taraftarlar uzun kuyruklar oluşturdular.

   Öğrenci Tribünü’nde yer almak için katılım koşulları:

• 1 Ocak 1994 ile 31 Aralık 2002 tarihleri arasında doğan Fenerbahçeliler, Öğrenci Tribünü’nde yer alabilecektir. Öğrenci Tribünü için satışa çıkartılacak kombine kart sayısı 3087 adettir.

• Öğrenci Tribünü için satışa çıkacak olan kombine kartları, yalnızca stadımızda yer alan Kombine Satış Merkezi’nden satılacak olup, bu tribünle alakalı online satış yapılmayacaktır.

• 16 Temmuz 2018 tarihinden itibaren %50 indirimle 600 TL’den satışa çıkacak olan Öğrenci Tribünü kombine kartları için taraftar kart sahibi olmak zorunludur.

• Öğrenci Tribünü kombine kartları yalnızca bu sezon için geçerli olup, bir sonraki sezon için yenileme işlemi yapılmayacaktır.

• Öğrenci Tribünü kombineleri, tüm sezon boyunca kullanılamayacak maçlarda yalnızca Kulübümüze devredilebilecektir.

Öğrenci Tribünü’nde yer almak için gerekli evraklar:

Öğrenci Tribünü için satışa çıkacak kombine kartlarının işlemleri sırasında istenen gerekli evraklar şu şekilde:

1. e-Devlet üzerinden çıkarılmış öğrenci olduğuna dair belge.

2. Üzerinde TC kimlik numarasının yer aldığı kimlik belgesi.

3. Bağlı olduğu okuldan alınmış öğrenci belgesi. Not: Bu yıl okulundan yeni mezun olup, üniversite sınavına girmeye hak kazanan ancak kayıt süreci nedeniyle öğrenci kimliğine henüz sahip olmayan öğrencilerimiz ile geçtiğimiz yıl üniversite sınava girmiş ancak çeşitli sebeplerle kayıt yaptırmayıp bu yıl yeniden sınava giren öğrencilerimiz ise; mezun olduğu lisenin öğrencisi olduğuna dair ıslak imzalı bir belge ve üniversite sınavına giriş belgesiyle birlikle, katılım koşullarına uyulması halinde Öğrenci Tribünü kombineleriyle ilgili işlemleri gerçekleştirebileceklerdir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.