Fenerbahçe Olimpiakos’u konuk ediyor

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines Euroleague 23. hafta maçında Olimpiakos’u ağırlıyor.

23 Şubat 2017 Perşembe 13:39
Fenerbahçe Olimpiakos’u konuk ediyor






Fenerbahçe Olimpiakos’u konuk ediyor
   Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines Euroleague 23. hafta maçında Olimpiakos’u ağırlıyor. 20:45’te Ülker Sports Arena’da oynanacak mücadele, beIN Sports 3 kanalından naklen yayınlanacak. Bu mücadele, aynı zamanda “Haftanın Maçı” özelliği de taşıyacak. İki takım arasında bu sezon Yunanistan’da oynanan ilk mücadele, Fenerbahçe 71-62’lik üstünlüğüyle noktalanmıştı.
   Fenerbahçe, bu sezon Euroleague’de bu sezon oynadığı 22 Euroleague maçında 14 galibiyet elde etti. Son Euroleague mücadelesinde Darüşşafaka Doğuş deplasmanından 72-65’lik mağlubiyetle ayrıldı.  
   Yunanistan’ın en önemli iki temsilcisinden biri olan Olimpiakos’un mazisinde 3 Euroleague, 12 Yunanistan Ligi, 9 Yunanistan Kupası ve 1 Kıtalararası Kupa şampiyonlukları bulunuyor. Yunanistan temsilcisi, bu sezon Euroleague’de 22 hafta sonunda 16 galibiyet elde etti ve haftaya üçüncü sırada giriyor.Son Euroleague maçında Zalgiris Kaunas’ı ağırladığı mücadeleden 73-64 galip ayrıldı.  

 
Son Güncelleme: 23.02.2017 21:42
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeOlimpiakos
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.