Fenerbahçe, Osmanlıspor deplasmanına çıktı

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe Osmanlıspor ile 1-1 berabere kaldı.

02 Ekim 2016 Pazar 19:11
Fenerbahçe, Osmanlıspor deplasmanına çıktı






Osmanlı Stadı’nda oynanan mücadele 1-1’lik beraberlikle sona erdi. Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe, Osmanlıspor deplasmanına çıktı.Başkent ekibi 9. dakikada N'Diaye'nin penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi. 55. dakikada Robin van Persie durumu 1-1 yaptı.

Hafta içinde Zurich’e 2-1 yenilen Osmanlıspor ise ligde üst üste 2. beraberliğini aldı. Başkent ekibi 6. haftayı da yenilgisiz geçti. Bu sonuçla Osmanlıspor 10 puana yükselirken haftayı 6. sırada tamamladı. Fenerbahçe de 9 puanla 9. sırada yer aldı.

Yazarımız Tayfun Gökdeniz'in maç yorumu
Kale arkasındaki tribünde yerini alan bin civarında Fenerbahçeli futbolsever, başkent deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı. Ev sahibi takım taraftarları ise kale arkalarındaki boşluklar dışında tribünlerin büyük bölümünüdoldurdu. Tüm iç saha maçlarında olduğu gibi tribündeki yerini alan Mehteran Takımı da marşlarla Osmanlıspor'a destek verdi. Hayatını kaybeden sarı-lacivertli eski milli futbolcu Erol Keskin'in anısına karşılaşma öncesi saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı sırasında Osmanlıspor tribününde büyük Türk bayrağı açıldı.
Karşılaşmayı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de izledi.
Öte yandan, karşılaşma öncesi Fenerbahçe tribünlerinde kısa süreli gerginlik yaşandı.

Son Güncelleme: 02.10.2016 20:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.