Fenerbahçe-Panathinaikos

 Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines Euroleague Play-off turu 3. maçında Panathinaikos Superfoods’u ağırlayacak.

25 Nisan 2017 Salı 09:05
Fenerbahçe-Panathinaikos






Fenerbahçe-Panathinaikos
   Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines Euroleague Play-off turu 3. maçında Panathinaikos Superfoods’u ağırlayacak. Bu akşam saat 20:45’te Ülker Sports Arena’da oynanacak mücadele beIN Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.
   Seride  Atina’daki iki karşılaşmayı (58-71 ve 75-80) kazanarak büyük bir başarıya imza atan ve seride 2-0 öne geçen Fenerbahçe, bu mücadeleyi kazanması durumunda üçüncü kez üst üste Final Four’a adını yazdırarak bir ilke daha imza atacak.
   
   Fenerbahçe, Panathinaikos Superfoods’u geçmesi halinde, 19-21 Mayıs tarihlerinde Sinan Erdem Spor Salonu’nun ev sahipliği yapacağı Final Four’un ilk maçında, Real Madrid-Darüşşafaka Doğuş mücadelesinin galibiyle eşleşecek. Ekibimiz, Panathinaikos Superfoods ile oynayacağı Play-off serisi üçüncü maçı öncesi hazırlıklarını, 24 Nisan Pazartesi günü akşam saatlerinde yapacağı taktik antrenman ve maç günü yapılacak şut idmanıyla sürdürecek.
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçePanathinaikos
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.