Fenerbahçe play off turuna galibiyetle başladı

Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague Play-off turu ilk maçında Kirolbet Baskonia Vitoria Gasteiz takımıyla karşılaştı.

18 Nisan 2018 Çarşamba 22:59
Fenerbahçe play off turuna galibiyetle başladı






Fenerbahçe play off turuna galibiyetle başladı

   Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague Play-off turu ilk maçında Kirolbet Baskonia Vitoria Gasteiz takımıyla karşılaştı. Fenerbahçe, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda konuk ettiği rakibini 82-73 mağlup ederek Play-off turuna galibiyetle başladı.

    Karşılaşmayı Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ile kariyerine NBA'de Sacramento Kings forması altında devam eden eski basketbolcu Bogdan Bogdanovic de izledi.

   Sezon başında NBA takımlarından Sacramento Kings'e transfer olan Bogdanovic'e taraftarlarımız büyük bir ilgi gösterdi. Bogdanovic, salonu dolaşarak taraftarı selamlarken, taraftarlar da uzun süre tezahürat yaptı. Öte yandan Bogdan Bogdanovic’e Türk basketbol tarihine adını altın harflerle yazdırarak Euroleague Şampiyonu olan Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımına özel tasarlanan şampiyonluk yüzüğü, Asbaşkanımız Ozan Balaban tarafından takdim edildi.

Çeyrek Skorları:

1. Çeyrek: 21-11 (Fenerbahçe Doğuş)

2. Çeyrek: 22-15 (Fenerbahçe Doğuş)
3. Çeyrek: 26-22 (Baskonia)
4. Çeyrek: 21-17 (Baskonia)
 

Anahtar Kelimeler:
BaskoniaFenerbahçe Doğuş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.