Fenerbahçe Play-oof serisinde ikinci randevuya çıkıyor

Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague Play-off turu ikinci maçında Kirolbet Baskonia Vitoria Gasteiz takımını Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda ağırlıyor.

20 Nisan 2018 Cuma 09:45
Fenerbahçe Play-oof serisinde ikinci randevuya çıkıyor






Fenerbahçe Play-oof serisinde ikinci randevuya çıkıyor

    Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague Play-off turu ikinci maçında Kirolbet Baskonia Vitoria Gasteiz takımını Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda ağırlıyor. Bu akşam  20:45’te oynanacak mücadele beIN Sports3 kanalından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı, Luigi Lamonica (İtalya), Elias Koromilas (Yunanistan) ve Fernando Rocha (Portekiz) hakem üçlüsü yönetecek.

   Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague Play-off turunda Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele öncesi Başantrenörü Zeljko Obradovic ile oyuncularımızdan Nicolo Melli Resmi Sitemize açıklamalarda bulundu.

   Zeljko Obradovic iyi konsantre olmaları gerektiğine işaret ederken; Nicolo Melli ise, sert bir mücadele oynayacaklarını belirtti ve taraftar desteğinin önemine değindi. Zeljko Obradovic, “Anlamamız gereken şey, önümüzde çok uzun bir yol olduğu. Baskonia ilk maçta her şeyini ortaya koydu ve çok karakterli bir takım olduğunu gösterdi. İlk saniyeden son ana kadar sürekli savaşan bir ekip. İkinci karşılaşmada hem onların hem de bizim göstereceğimiz reaksiyonu görmek ilginç olacak. Yine iyi bir şekilde konsantre olmalı ve başta da söylediğim gibi; önümüzde uzun bir yol olduğunu unutmamalıyız”

   Nicolo Melli ise “İkinci karşılaşmaya çıkıyoruz ve sert bir mücadele olacak. Kesinlikle ilk maça göre daha yüksek bir enerjiyle oynayacaklardır. Buna hazırlıklı olmalı ve ilk maçta neleri iyi yapamadığımızı anlayarak bunları düzeltmeliyiz. İlk karşılaşmada harika bir atmosfer vardı. Bu da bizim için ekstra enerji ve itici güç demek oluyor. Eminim ki ikinci mücadelede de ortam bu şekilde olacaktır” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.