Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk | Kadıköy'de fırsat kaçırdı

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Fenerbahçe sahasında Shakhtar Donetsk ile karşı karşıya geldi. Maç 0-0 berabere bitti

29 Temmuz 2015 Çarşamba 00:21
Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk | Kadıköy'de fırsat kaçırdı






Fenerbahçe Kadıköy'de fırsat kaçırdı

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Fenerbahçe sahasında Shakhtar Donetsk ile karşı karşıya geldi. Karşılıklı birçok gol pozisyonunun bulunduğu mücadelede taraflar golü bulamayınca karşılaşma 0-0 sona erdi. Turu geçecek takım 4 Ağustos gecesi Ukrayna'da belli olacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Fenerbahçe sahasında Shakhtar Donetsk ile karşı karşıya geldiği mücadelede Kadıköy'den gol sesi çıkmadı.

Turu geçecek takımın belli olacağı rövanş mücadelesi 4 Ağustos gecesi Lviv'de oynanacak.

GÖKHAN GÖNÜL, KARŞILAŞMA ÖNCESİNDE SAKATLANDI

Fenerbahçe'de sağ bek olarak görev yapan Gökhan Gönül, Shakhtar Donetsk mücadelesi öncesinde sakatlandı ve maç kadrosundan çıkarıldı. Kasığında yırtık olan Gökhan Gönül'ün 3-4 hafta forma giyemeyeceği öğrenildi. Pereira, Gökhan'ın yerine Hasan Ali Kaldırım oyuna dahil oldu.

FENERBAHÇE 4-4-2 İLE SAHAYA ÇIKTI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, sarı-lacivertli takımı 4-4-2 sistemiyle sahaya çıkardı. Gökhan Gönül'ün sakatlanması ve Şener'in de cezalı olmasıyla sağ bekte Hasan Ali Kaldırım görev yapan isim oldu. Defans dörtlüsü Hasan Ali, Alves, Kjaer ve Caner'den oluştu. Orta sahada, Josef-Mehmet Topal ikilisine forma şansı veren teknik adam, orta alanın sağında Nani, solunda ise Diego'ya şans verdi. Forvette ise Sow ve Fernandao ikilisinden oluştu.

ROBİN VAN PERSIE YEDEK SOYUNDU

Sarı-lacivertli takımla 3 antrenmana çıkan, fizik ve kondisyon eksikliği bulunan Hollandalı yıldız futbolcu Robin Van Persie, Shakhtar Donetsk mücadelesinde yedek soyundu.

SHAKHTAR DONETSK'TE FRED KADRODA YER ALDI

Shakhtar Donetsk'in orta saha oyuncusu Fred, Copa Amerika'da verdiği doping numunesinin pozitif çıkmasına rağmen kadroda yer aldı. Fred'in ikinci doping numunesi de pozitif çıkarsa, 1 yıla kadar ceza alacak.

ŞÜKRÜ SARACOĞLU TRİBÜNLERİ DOLDU

Fenerbahçe taraftarı, Shakhtar Donetsk maçına yoğun ilgi gösterdi. Şükrü Saracoğlu tribünlerinde yaklaşık olarak 45 bin kişi futbolsever yer aldı.

TARAFTARLAR ŞEHİTLERİ UNUTMADI

Sarı-lacivertli taraftarlar Shakhtar Donetsk maçında son günlerde büyük üzüntü kaynağı olan şehitleri unutmadı. Taraftarlar, ''Şehitler ölmez, vatan bölünmez'' sloganları attı.


Son Güncelleme: 29.07.2015 00:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.